OGAVNO! ANA JOVANOVIĆ (19) LEŽI U KRILU LEPOG MIĆE (63): Stari zadrugar je MAZI i dogovara SASTANAK kad izađu NAPOLJE! (VIDEO)

Showbizz

OGAVNO! ANA JOVANOVIĆ (19) LEŽI U KRILU LEPOG MIĆE (63): Stari zadrugar je MAZI i dogovara SASTANAK kad izađu NAPOLJE! (VIDEO)

Poznato je da Lepi Mića obožava da se mazi sa mlađim zadrugarkama u rijalitiju.

Zbog toga često dobija i epitete koji mu uopšte ne prijaju, a sada je sve ponovo šokirao.

Na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak razgovora Lepog Miće i Ane Jovanović, a sve je šokiralo o čemu oni to pričaju.

Lepi Mića je ispitivao Anu o aktivnostima Sanje Grujić i da li se zadrugarka bavi nastarijim zanatom, a u međuvremenu je i dogovarao druženje sa Jovanovićevom koja inače ima 19 godina.

“Gde ćemo na ručak kada izađemo? Idemo negde na vodu”, pričao je Mića.

“Stavim te u auto i idemo gde hoćeš”, govorila je Ana, a na Mićino pitanje da li je Sanja “k**ava” Jovanovićeva je odgovorila da nije.

Snimak je zgrozio javnost budući da mu tek punoletna zadrugarka sve vreme leži u krilu dok pričao o škakljivim temama i druženjima van rijalitija.

Podsetimo, ovo nije prvi put se u javnost pojavljuju skandalozne fotografije i snimci Lepog Miće dok na ovakav način komunicira sa zadrugarkama koje mogu po godinama ćerke da mu budu. (kurir.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)