Prijatelj joj pred MUŽEM šapnuo na uvo nešto jako BEZOBRAZNO: Sada ima ozbiljnu dilemu

Ispovijesti

Prijatelj joj pred MUŽEM šapnuo na uvo nešto jako BEZOBRAZNO: Sada ima ozbiljnu dilemu

Žena se požalila na forumu kako je par koji su upoznali napravio nepristojnu ponudu

Moj suprug i ja smo se početkom ove godine preselili u drugi grad. Nekoliko nedelja nakon toga, upoznali smo stvarno sjajan par koji živi blizu nas i počeli smo često sa njima da se družimo, počinje priča anonimne žene na jednom britanskom forumu za ljubavne jade.

Ona je dalje nastavila da opisuje kako su dobro “kliknuli” na prvu loptu.

– Imamo toliko toga zajedničkog – godine, karijere, hobije i još puno toga. Zabavno je biti u društvu tako zanimljivog i atraktivnog para – hvalila ih je ona, prenosi Miror.

Međutim, tokom jedne večernje sedeljke, dobili su nepristojnu ponudu koju u početku nisu ozbiljno shvatali.

– Pre par dana smo uveče bili kod njih i muškarac se našalio da bi trebalo “preseliti žurku u spavaću sobu”. U tom trenutku je to zvučalo kao šala, muž i ja smo se nasmejli i nastavili da razgovaramo sa njima – napisala je žena.

Da se njihov komšija nije šalio postalo joj je jasno kada su se pozdravljali.

– Međutim, kad smo krenuli kući, muškarac se nagnuo i šapnuo mi “Razmisli o onome što sam rekao. Dobro bismo se zabavili”. Sada više ne želim da ih vidim jer se osećam tako neugodno! Grozna mi je uopšte pomisao na svingerski s*ks. Nema šanse da ja ili moj muž ikada pristanemo na tako nešto. Jednostavno nismo takvi ljudi – objasnila je.

Problem na koji je ova žena naišla je sledeći: Nije sigurna želi li i dalje da se druži sa tim parom jer se boji da bi se ponuda za svingerski s*ks ponovila. Ni mužu nije ugodno.

– A žao mi je jer smo se tako lepo družili… – završava ona.

Na forumu im je odgovor na problem ponudila i savetnica za veze koja se predstavila kao Kolin, pa im je rekla da će problem morati da reše na jedan od dva načina.

Ili će im direktno reći da nisu zainteresovani za takve aktivnosti ili da moraju da se udalje od njih i pronađu nove prijatelje. U oba slučaja poenta je da im ne bude neugodno i da mogu normalno da nastave dalje bez bojazni da će ih negde sresti i onda imati neugodnu tišinu sa njima. (objektiv.rs)