Pronašli joj krv u autu, a kad su otvorili gepek usledio je HOROR: Njen izgovor je bio još šokantniji

Svijet

Pronašli joj krv u autu, a kad su otvorili gepek usledio je HOROR: Njen izgovor je bio još šokantniji

Najpre su je odvezli kući, a onda je usledilo užasno saznanje

Nekoliko trenutaka pre nego što je policija Minesote uhapsila Džulisu Tejler (28) zbog smrti njenog šestogodišnjeg sina Elija Harta, policajci su pronašli krv u njenom automobilu, ali su je odvezli kući bez daljih incidenata.

Njen izgovor je bio da je krv iscurila iz njenog tampona, a da je meso pronađeno na njenom telu i na sedištima od “srnetine koju je pokupila od mesara”, pokazuju novi dokumenti, preneo je Fox 9 iz Mineapolisa.

U novim dokumentima, policajci Orono su rekli da su locirali Tejlerov automobil nakon što su prvobitno bili obavešteni o automobilu sa razbijenim prozorom koji je vozio sa probušenom gumom.

Tokom zaustavljanja saobraćaja, policajci Orono-a su rekli da su pronašli nešto što je izgledalo kao krv, kao i komadiće mesa u automobilu, izvestio je Fox Mineapolis.

Policajci su takođe videli rupu od metka u automobilu i čaurama, ali nijedan od tih detalja nije doveo do toga da su u početku pritvorili Tejler, navodi se u dokumentima.

Umesto toga, policajci su je odvezli kući, dok su drugi policajci koji su ostali na licu mesta pregledali vozilo, navodi se u izveštaju.

Tokom pregleda, istražitelji su pronašli telo njenog sina u gepeku automobila.

Pored tela nađena je i puška, a obdukcija je kasnije otkrila da je mali Eli upucan čak devet puta.

Tužilaštvo okruga Hennepin je kasnije optužilo Tejler za ubistvo drugog stepena.

Njen dečko je bio u automobilu tokom prvobitnog zaustavljanja saobraćaja i priveden je pre nego što je pušten zbog nedostatka dokaza koji bi ga teretili. (objektiv.rs)