Putovala 14 sati da bi IZNENADILA dečka: Zbog onog što je zatekla, PREKLINJU je da ga ostavi (VIDEO)

Zanimljivosti

Putovala 14 sati da bi IZNENADILA dečka: Zbog onog što je zatekla, PREKLINJU je da ga ostavi (VIDEO)

Amerikanka Lorin Mapusua nalazi se pod pritiskom korisnika društvenih mreža, koji je masovno nagovaraju da ostavi svog dečka.

Naime, Lorin je na TikToku prikazala da je proputovala više od 9.000 kilometara i 14 sati letova kako bi ga iznenadila i poljubila, ali i da je njemu bilo mrsko da ustane s kreveta makar da je zagrli.

Očekivano, iz toga su brojni zaključili da mu uopšte nije bilo drago što je vidi, a nekima je na um pala i misao da on već neko vreme zasigurno ima drugu.

– Ovo je bilo bolno gledati. Hej, i moj suprug ti poručuje da moraš da ga ostaviš. Devojko, moj muž s kojim sam u vezi više od 20 godina izgleda srećnije nakon što se vratim iz prodavnice – jedan je od komentara.

To su bile tek neke od poruka koje su dočekale Lorin ispod videa, no ona je svejedno uz zapis postavila pesmu Eli Gulding “Still Falling For You” (I dalje padam na tebe).

Inače, s Lorin je u Švedsku doputovao njen najbolji prijatelj iz detinjstva (on je bio taj koji je sve i snimio), a kada su ga ugledali, mnogi tiktokeri su joj poručili da je to muškarac kakav joj je zaista potreban. (objektiv.rs)

@laurynmapusua

He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral

♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding