DJEVOJKA SHVATILA DA JE MOMAK VARA I SMISLILA PAKLENU OSVETU: Malo ko bi se usudio na ovaj potez, a i njegova porodica je upletena!

Zanimljivosti

DJEVOJKA SHVATILA DA JE MOMAK VARA I SMISLILA PAKLENU OSVETU: Malo ko bi se usudio na ovaj potez, a i njegova porodica je upletena!

Za nju važi izraz: “Osveta se servira hladna”.

Liv Portilio, vlasnica „DBL Jewellery“ brenda, svakodnevno objavljuje video-zapise na TikToku u kojima pokazuje kako izgleda proces dizajniranja i izrade nakita. Međutim, zadnja objava bila je nešto drugačija i mnoge je šokirala, ali i nasmijala.

Jedna djevojka je tražila da se napravi ogrlica sa tri ženska imena, a onda je objasnila zašto. Saznala je, kako prenosi The Sun, da joj je partner nevjeran i htjela je da mu se osveti i da ga razotkrije cijeloj porodici.

Plan je bio da izradi ogrlicu s imenima njegovih ljubavnica i da mu to pokloni za šestu godišnjicu veze, ali i raskid. Liv je snimila proces izrade narukvice i graviranje imena Ešli, Dženesis i Karen, a video je pogledalo više od milion korisnika koji su nisu skrivali oduševljenje ovim planom.

„Samo se nadam da će djevojka snimiti njegovu reakciju i da će je podjeliti“. (novi.ba)

@livportio

Reply to @user6170130068874 would u do this?😭 #jewelry #smallbusiness #couples #relationship #cheating #storytime #loveyou

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey