OVO JE NAJBIZARNIJI SLUČAJ RAZVODA U SRBIJI: Nećete verovati šta je muž doneo kao dokaz da je ulagao!

Zanimljivosti

OVO JE NAJBIZARNIJI SLUČAJ RAZVODA U SRBIJI: Nećete verovati šta je muž doneo kao dokaz da je ulagao!

Razvodi su u najvećem broju slučajeva neviđena noćna mora, a vrlo retko se parovi raziđu sporazumno i prijateljski. Mnogi se u međuvremenu zamrze, pa u brakorazvodnoj parnici gledaju samo kako da nanesu što više zla jedno drugom…

Podela zajedničke imovine jedno je od najvećih “polja za bitku” tokom razvoda, a advokatica Olga Turčinović je otkrila neke veoma bizarne slučajeve na kojima je radila.

U mojoj profesionalnoj karijeri bilo je apsurdnih situacija. Jedna od najapsurdnijih je bila kada je moj klijent, u tom slučaju sam zastupala muškarca, doneo račun za ugradnju silikonskih gr*di njegove žene, kao dokaz da je on ulagao. Ja uopšte nisam mogla da razumem da li on smatra da je to njihova zajednička imovina, pa ćemo mi u nekom postupku to dokazivati. Ne želim da budem prosta u ovom jutarnjem programu.

Ja sam rekla – ne znam šta hoćete, da li hoćete da tražimo da leva ostane kod nje, a desna kod nas? Morala sam da unesem tragikomiku u situaciju da bi on rekao – da, ovo je potpuno suludo”, ispričala je advokatica gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva.

Pored ove krajnje bizarne situacije, advokatica Turčinović je istakla da je bilo situacija i kada su bivši bračni partneri razmenjivali usisivač na parkingu ispred notarske kancelarije, ali i insistiranja da se vrati verenički prsten. (stil.kurir.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija)