UMRO IM ROĐAK, A ONDA SU PRONAŠLI NEVIĐENU STVAR U NAMEŠTAJU: Skakala je do plafona kada ga je VIDELA

Ispovijesti

UMRO IM ROĐAK, A ONDA SU PRONAŠLI NEVIĐENU STVAR U NAMEŠTAJU: Skakala je do plafona kada ga je VIDELA

Porodica je nakon smrti voljene osobe rešila da se oslobodi starog nameštaja, međutim, ni oni nisu znali šta se u njemu zapravo krije

Viki Umodu iz Kalifornije nije ni slutila šta će pronaći u jednom od jastuka u polovnoj sofi koju je kupila preko interneta.

Nakon što je preko interneta pronašla odgovarajuću sofu i to za svoj novi dom, čini se da ju je više obradovalo ono sto je pronašla u njoj.

– Kada sam videla da postoji odeljak na sajtu za besplatne stvari, prvo sam pomislila da je to neki trik, ali kada se telefonom čula sa vlasnicima, shvatila sam da porodica ne želi samo da pokloni sofu, već i ostali nameštaj koji se nalazio u njihovoj spavaćoj sobi – rekla je ona.

Porodica je nakon smrti voljene osobe rešila da se oslobodi starog nameštaja, međutim, ni oni nisu znali šta se u njemu zapravo krije. Ona je primetila da se u jednom od jastuka nalazi nešto čudno.

– Mislila sam da je podloga za toplotu, ali kada sam otkopčala jastuk pronašla sam nekoliko koverti u kojima se nalazio novac uglavnom u novčanicama od 100 dolara – rekla je ona.

Viki je odmah pozvala svog sina, a zatim je počela da viče od sreće i govori da je pronašla novac, i to 36.000 dolara.

Ona je shvatila da odmah mora da pozove porodicu koja joj je poklonila nameštaj i vrati im novac koji je pronašla, piše Mirror.

– Bog je bio darežljiv prema meni, dao mi je zdravu decu i tri unuka, šta više da tražim od njega – rekla je ona.

U znak zahvalnosti porodica je Viki poklonila 2.000 dolara koji će ona da iskoristi za kupovinu novog frižidera.

Porodica koja je poklonila nameštaj kasnije je saopštila da su u drugim komadima pronašli još novca, ali mnogo manji iznos i da im nije jasno zašto je njihov rođak na taj način čuvao ušteđevinu. (espreso.co.rs)