MISLILA SAM DA SU BLIZANCI! Kristina Spalević otkrila sve detalje TRUDNOĆE, Kristijan priznao: Želja mi je da imam PETORO DECE

Showbizz

MISLILA SAM DA SU BLIZANCI! Kristina Spalević otkrila sve detalje TRUDNOĆE, Kristijan priznao: Želja mi je da imam PETORO DECE

Kristina Spalević i Kristijan Golubović čekaju svoje prvo dete, a sada su progovorili o prinovi.

Naime, nakon što je prošli put izgubila bebu, njih dvoje su nastavili da rade na potomstvu, i sada ne kriju koliko su sreći zbog nove trudnoće, ali su i priznali čemu se nadaju:

– Ulazim u treći mesec i jako smo srećni. Da budem iskrena, sada se uopšte ne čuvam jer smo videli da je sve u najboljem redu. U toku sledeće nedelje možda saznamo i pol deteta. Iskreno ne znam čemu da se nadamo. Kristijan je ubeđen da čekam dečaka – krenula je da priča Kristina.

– Jesam, ubeđen sam da je dečak, zbog njenog karaktera, a i ona više voli dečake, mada bih ja više voleo ćerkicu, da bi Vera imala svoju posestru i da se druže. Meni je to iskreno drugačije, doživeo sam ćerku na poseban način, kao i svi očevi, ta veza je nešto neverovartno… Sina imam iz prvog braka, on je već stasao u ozbiljnog momka, a sa njim sa zadovoljo onu narodnu što mi je deda govorio: “Prvo pa muško.” Ja želim da ima petoro dece, a ako Bog da, i iduće i one tamo godine će biti još. Zamlo smo omanuli ovaj put za bliznace jer i ona i ja imamo u familiji, ali nikada nije kasno – rekao je Kristijan.

– Ja sam iskreno mislila da su blizanci, jer baš dosta jedem i spavam, mada sve je moguće, blizanci mogu da se pojave u trećem mesecu – dodala je Kristina. (kurir.rs)