MUŽ ME VARA S BIVŠOM ŽENOM: Način na koji sam to saznala je TOLIKO BOLAN da još uvek ne mogu da se oporavim! Evo šta je uradio

Ispovijesti

MUŽ ME VARA S BIVŠOM ŽENOM: Način na koji sam to saznala je TOLIKO BOLAN da još uvek ne mogu da se oporavim! Evo šta je uradio

Deidre je stručnjak za odnose u vezi i braku, a ovoga puta javila joj se žena koja je na neobična način otrkila da je muž vara.

Mislim da me je muž prevario sa bivšom suprugom. Juče kada me pozvao telefon mu je zapravo bio u džepu i verovatno je pozvao slučajno. Čuo se smeh, a zatim i glasni muški i ženski uzdasi, nakon ovoga usledili su zvuci koje sam lako prepoznala i znala sam da ima se*s sa drugom.

Kada sam ga pitala, rekao mi je da mora da je bio radio, ali ja sam prepoznala njegov glas. Pre mene bio je oženjen i znam da nikada i nije preboleo svoju prvu suprugu.

Moj suprug ima 42, a ja 39 godina, u braku smo četiri godine. Moram samo da kažem da me je ovo iskustvo, kada sam čula da ima veoma dobar se*s koji se završio orgazmom, slomilo i da sam od tada u šoku.

Pronašla sam i poruku koju je poslao bivšoj supruzi, rekao joj je da je voli. Kada sam mu rekla da sam videla poruku samo je hladno mahnuo glavom da se sklonim i rekao mi je da me se to ne tiče.

Nakon ovoga je totalno hladan prema meni. Nakon ovoga sam se preselila u drugu sobu, ali nije se potrudio da razgovara sa mnom niti me je bilo šta pitao.

Deidre je odgovorila: Ovde se nameće mnogo pitanja sada, a to je da li ste se dobro slagali pre ovoga, da li ste imali dobar se*s, jeste li izlazili, pravili planove, kakav je bio prema vama…

„Možda je samo ljut što ste mu preturali po stvarima i gledali poruke. Otvoreno razgovarajte sa njim i recite mu da ste spremni da idete na bračno savetovanje. Ukoliko ne pristane, to će vam biti jasan znak da je kraj i nemojte da ulažete snagu u celu priču jer da bi brak opstao mora dvoje ljudi da bude spremno na to…“ (kurir.rs)