DEDA SE ODREKAO VIKTORIJE MITROVIĆ! Saznao da je TRUDNA, poručio joj da se NE VRAĆA KUĆI: Neću da je VIDIM!

Showbizz

DEDA SE ODREKAO VIKTORIJE MITROVIĆ! Saznao da je TRUDNA, poručio joj da se NE VRAĆA KUĆI: Neću da je VIDIM!

Učesnica “Zadruge” Viktorija Mitrović uživo u programu saznala je da je trudna sa Markom Osmakčićem.

Čim su se ukazale dve crtice, pala je u očaj i briznula u plač! O ovoj drami upravo raspravljaju Viki i Marko, zajedno sa svim zadrugarima za crnim stolom, a mi smo odmah kontaktirali Viktorijinu porodicu iz sela Pločica kod Kovina.

Viktoriju su, podsetimo, odgajali baba Regina i deda Stojan, koji joj čuvaju ćerku dok im je unuka u “Zadruzi”, a vest o njenoj trudnoći ih je zaprepastila. Viktorijin deda Stojan u izjavi za Pink.rs javno se odrekao unuke koja ga, kako kaže, više u životu ne interesuje.

– Molim?! Trudna?! Ne zanima me, ne interesuje me to u životu! Nek rađa, nek abortira, ne zanima me Viktorija više – u kući neću da je vidim, nek mi ne dolazi ovde! Ovde samo može da dođe po dete svoje i nek je vodi, više me ne zanima. Ako ne dođe po ovo dete da ga vodi, lično ću ja da je dam njenom ocu, pa nek rade šta hoće – u dahu priča Stojan i dodaje:

– Viktoriju u životu više neću da vidim, obrukala me je za ceo život! P*čka joj materina, ološ jedan, neću više da me bruka! Ponavljam, u kuću nek mi ne dolazi! Samo nek ovo dete vodi! Lepo sam joj rekao da ne ulazi tamo, ona ušla zbog s*ksa?! Zbog s*ksa je ušla, a toliko je imala s*ksa po Beogradu, pa pr*stitutka je bila! Lepo su joj sve Miki i Lepi Mića pričali. Ne zanima me, nek abortira, nek radi šta hoće, neću da je vidim više nikad u životu – poručuje Viktorijin deda. (Kurir.rs/Pink.rs)