PAKAO KREĆE PRED SPAVANJE! Njih troje su u vezi i kažu da nisu LJUBOMORNI, ali ipak svi zajedno idu kod lekara na TERAPIJU! VIDEO

Ispovijesti

PAKAO KREĆE PRED SPAVANJE! Njih troje su u vezi i kažu da nisu LJUBOMORNI, ali ipak svi zajedno idu kod lekara na TERAPIJU! VIDEO

Žena koja je u vezi sa devojkom i dečkom otkrila je da imaju terapiju kao trio i da im je raspored odlaska na spavanje “noćna mora” jer svi vole da spavaju u različitim sobama.

Šarlot Farmer (27) iz Lečestera, upoznala je svog dečka Džejmija (37) preko aplikacije, pre nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Korser (28) koju su upoznali na veb stranici za upoznavanje.

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka.

Džejmi je insistirao na tome da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge.

– Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugih dvoje ima neku svoju nišu. Ako neko pobedi na velikom takmičenju, budi srećan zbog njih – objasnio je.

U međuvremenu je Šarlot priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole da spavaju u različitim sobama.

Na početku intervjua na ITV-u, ona je rekla da je prvi put upoznala Džejmija dok je izlazila.

– Upoznala sam ga na aplikaciji i prvobitno smo želeli da to bude samo usputni spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenutku izlazili i s drugim ljudima – kaže.

– Bili ste jako zaljubljeni, ali niste bili voljni biti samo jedno s drugim – dodala je voditeljka Holi razgovarajući s grupom.

– U početku sam bila malo ljuta što imam osećaje prema njemu. Želela sam da budem sama i da sama iskusim svet, ali sam se zaljubila – Šarlot je objasnila.

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući: “Imala sam onlajn sastanke s Džejmijem. na veb stranici za sastanke. Onda je neko vreme nikako nismo mogli da se nađemo.”

– Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj veb stranici za upoznavanje. I s njom sam osetila povezanost – dodala je.

– Bilo je jako lepo upoznati svog metamora – partnera mog partnera – rekla je u intervjuu.

– U početku sam želela da budem prijateljica s Lorom i smatrala sam da bi bilo lepo da svi imamo barem prijateljstvo – objasnila je.

– Dogovorili ste sastanak, svi ste zajedno večerali i tad nije bilo pritiska. Na kraju ste ostali kod njih, ali ste imali svoju sobu. Ovo se dogodilo vrlo sporo i jako se poštujete – nastavila je voditeljka.

– Sad svi zajedno živite. Ključno je nastaviti raditi na ovome. Svi idete na terapiju, svi razgovarate, čini se kao da je komunikacija između vas troje bolja nego kod većine parova – našalila se.

Džejmi se složio, rekavši: “Stvarno je važno, morate imati jako otvorenu komunikaciju i truditi se da ne osuđujete to šta drugi rade, koliko god je to moguće.”, piše Daily Mail. (kurir.rs)