TOMA I JA PRIČAMO O PROŠIRENJU PORODICE! Nadežda otvorila dušu: Preselila se u Svilajnac, svekrva i svekar su uvek tu za nju!

Showbizz

TOMA I JA PRIČAMO O PROŠIRENJU PORODICE! Nadežda otvorila dušu: Preselila se u Svilajnac, svekrva i svekar su uvek tu za nju!

Pevačica i bivša rijaliti zvezda Nadežda Biljić govori da se sjajno snašla u ulozi majke, ali i da želi proširenje porodice sa partnerom Tomom Panićem.

Ona je otkrila da u poslednje vreme ima i više posla.

– Svakoj ženi prija majčinstvo, to su slatke muke. Sa druge strane posla sve više i više. Kad se dobro organizuješ onda možeš da uskladiš poslovne i porodične obaveze. Nisam odvojena od deteta, i muž mi sve vreme pomaže oko svega. Radim puno, ali niko tu ne oseti da neko nekome falim. Što se tiče proširenja porodice, polako, ima vremena još. Prvo da Longo poraste, pa ćemo onda videti za drugo dete šta i kako. Volela bih da proširim porodicu i pričamo Toma i ja o tome – ističe Nadežda koja se preslila u Svilajnac kod Tome.

– Živimo u Svilajncu kod mog supruga, a svekrva i svekar su uvek tu za mene. Tomina porodica je velika i svi se podržavamo i pomažemo jedni drugima. Mir, moj kutak i moje dvorište ni za šta ne bih zamenila. Kada dođete sa svirke, samo je potrebno da imaš gde da spustiš glavu i odmoriš – priča pevačica i usput se osvrće na odnos sa Tomom Panićem.

– Nije mana to što Toma i ja radimo zajedno. Kada si dobro organizovan i kada sa nekim imaš harmoniju i sklad, nije teško uspeti. Nikada ne bih komentarisala svoju prošlost. Tolerancija je ključ i uspeh dugogodišnjeg braka. Više smo se prilagodili samima sebi, nego jednom drugom. Nema potrebe da se menjamo, samo da prave prioritete stavimo na pravo mesto – zaključuje Nadežda Biljić. (Kurir.rs/Blic)