BUKTI RAT MAJE I SANDRE ČAPRIĆ Marinkovićeva brutalno uzvratila UDARAC pevačici: Seljanka u duši, svaka kopija bi da bude ORIGINAL

Showbizz

BUKTI RAT MAJE I SANDRE ČAPRIĆ Marinkovićeva brutalno uzvratila UDARAC pevačici: Seljanka u duši, svaka kopija bi da bude ORIGINAL

Iako se činilo da je došlo do primirja između ljutih rivalki Sandre Čaprić i Maje Marinković, bivše učesnice “Zadruge” produbile su sukob.

Sandra Čaprić je, naime, pobesnela zbog Majinog komentara na glasine da je pevačica iz Ivanjice opsednuta njom, budući da je počela da se oblači isto kao ona, čak i da posećuje njenog frizera. Iako je Maja pokušala da “spusti loptu”, Sandra nije želela ni da čuje.

– Poslednji put ću o nebitnim ljudima, niskobudžetnim kravama koje pričaju o tome koliko šta košta, davati izjavu. Bila je pozvana na rođendan, nije želela da dođe – naravno, jer ju je bilo sramota. Kad god se pojavim negde:”Jao, pa znaš ti, pa mi smo super”, e, super smo! Jeftinoće, nebitnoće, osobe koje su plaćene za one stvari u mom životu više neće postojati. Niskomoralne k*rve, krave! Nek se obrati Janjušu! A što se stajlinga tiče, ako hoćete, možete da glasate kome bolje stoji, bolje obline ima Sandra Čaprić – tvrdi pevačica za Pink.rs.

Maja nije gubila vreme pa se ubrzo oglasial i uzvratila udarac Čaprićevoj:

– Ja poštujem seljake, to su divni ljudi, jako vredni, ali kada si seljanka u duši tu već pomoći nema. Svaka kopija bi da bude kao original, žao mi je, ali jedna je Maja Marinković – zaključila je Maja. (Kurir.rs/Pink.rs)