DVOGODIŠNJA DEVOJČICA DOŽIVELA UŽASNU SMRT ZBOG KOLAČA: Zagrizla DELIĆ i umrla posle 2 DANA (VIDEO)

Svijet

DVOGODIŠNJA DEVOJČICA DOŽIVELA UŽASNU SMRT ZBOG KOLAČA: Zagrizla DELIĆ i umrla posle 2 DANA (VIDEO)

Dete je umrlo nakon što je pojelo kolačić sa otrovom koji je navodno bačen bučnom porodičnom psu.

Hajdi Valerija umrla je u Meksičkom gradu Totalinu nakon što joj je jedna osoba bacila otrovni kolačić u dvorište, prenosi San.

Devojčica je pojela deo navodno otrovanog kolačića i prebačena je u obližnju bolnicu. Generalni sekretar Saveta Epigmenio Kariljo rekao je da uzrok njene smrti još uvek nije potvrđen.

Međutim, porodični ljubimac je takođe patio od istog problema. Prema novinskom sajtu Telediario, devojčica je pretrpela dva respiratorna zastoja dok su se lekari borili da joj spasu život, a na kraju je preminula dva dana kasnije. Lokalni stanovnik je rekao: “Istina je da je ta vest šokirala ceo grad. U stvari, društvene mreže su buknule kada se saznalo šta se dogodilo.”

Stanovnici Tototlana oglasili su su na Fejsbuku da izraze šok i tvrde da je devojčicu otrovao neko ko je imao dodira sa njihovim porodičnim psom. Kariljo nije mogao da potvrdi ove navode i rekao je da će se vlasti oglasiti čim se utvrde činjenice. Međutim, Karilo je naveo da je još jedno lokalno dete, navodno staro šest godina, takođe hospitalizovano zbog intoksikacije neidentifikovanom supstancom. Međutim, još uvek nije jasno da li je stanje maloletnika povezano sa preminulom devojčicom.

– Izgubili smo Valeriju, izgubili smo dvogodišnju devojčicu, zbog nekih beskrupuloznih likova koji su bacali otrovne kolače u Tototlan, Halisko. Ti momci bi trebalo da budu u zatvoru. Vlasti su pružile punu podršku porodici žrtve dok se istraga nastavlja – rekao je aktivista i uticajni Arturo Islas Aljende. (espreso.co.rs)