Ivan se zaposlio kao ŽIGOLO, a prvi ga je zvao MUŠKARAC opakog glasa: Napravio je veliku grešku

Ispovijesti

Ivan se zaposlio kao ŽIGOLO, a prvi ga je zvao MUŠKARAC opakog glasa: Napravio je veliku grešku

Mladić u početku nije ni sumnjao da je žrtva prevare, ali mu je onda sve postalo jasno

Ruskoj policiji se za pomoć nedavno obratio 21-godišnjak iz jednog sela u Moskovskoj oblasti Ivan V. Mladić je službenicima rekao da su ga prevarili pod veoma škakljivim okolnostima i da mu je u početku čak bilo neprijatno da pita za pomoć.

Naime, Ivan je bio umoran od svog običnog i dosadnog posla sa skromnom platom, pa se odlučio da drastično promeni svoj život tako što će nuditi usluge usamljenim damama, piše Komsomolskaja pravda.

Plan je naizgled bio sjajan, ali sprovođenje u delo baš i nije uspelo. U potrazi za budućim poslodavcem otišao je na internet, gde je brzo pronašao oglas koji mu je odgovarao. Nakon što se javio na konkurs, mladić je prošao kratak intervju. Njegova kandidatura za žigola je odobrena, ali pod jednim uslovom – za zapošljavanje u tako traženoj profesiji, mladić je morao da plati impresivnu “kaparu”.

Budući poslodavac je to objasnio velikom konkurencijom za to radno mesto, jer bi mnogi želeli da dobiju takav „posao iz snova“. Ne sumnjajući na prevaru, Ivan je prebacio traženi iznos novca na navedeni tekući račun i čekao prvi anganžman.

Ubrzo je mladić zaista primio poziv, ali na drugom kraju nije bila usamljena dama, već muškarac zastrašujućeg glasa koji se predstavio kao pukovnik policije. Lažni policajac je navodno saznao da Vanja radi kao žigolo i počeo da mu preti “problemima” ako ne plati sumu koja je u stvari bila reket.

U tom trenutku je Ivan posumnjao da nešto nije u redu jer još uvek nije ni dobio priliku da radi, a oni su već tražili novac. Onda je odlučio da kontaktira poslodavca, ali je već nestao i isključio telefon. Tada je Ivan shvatio da je postao žrtva prevare i obratio se policiji za pomoć.

Muškarac je policiji rekao da je žrtva prevaranta.

– Prema rečima žrtve, pokušao je da se zaposli kao dežurni za žene starije od 40 godina. U zamenu za zaposlenje, Ivan je poslodavcu prebacio veliku količinu novca, ali umesto očekivanih poziva od slobodnih dama, žrtva je dobila poziv od prevaranta koji je pretio muškarcu i tražio još novca – rekao je izvor iz policije za KP.RU .

Policija je uzela izjavu mladića i počela da proverava informacije dobijene od njega. Da li je mladić na kraju uspeo da se zaposli kao žigolo, za sada nije poznato. (objektiv.rs)