Majka im je umrla, a onda im je OKRUTAN potez babe naterao suze na oči: Ocu je pao mrak na oči od prizora

Ispovijesti

Majka im je umrla, a onda im je OKRUTAN potez babe naterao suze na oči: Ocu je pao mrak na oči od prizora

Ispovest jednog udovca kojem je majka, po svemu sudeći, dodatno zagorčala život

Jedan samohrani otac, kojem je supruga preminula, pobesneo je na svoju majku nakon što je njegovoj deci rekla da će “uskoro dobiti novu mamu”, zbog čega su se mališani navodno čak i rasplakali. Muškarac je na Reditu ispričao da mu je žena umrla pre dve godine i da on od tada uz pomoć svojih roditelja brine o njihovo troje dece, sedmogodišnjem sinu i četverogodišnjim ćerkama bliznakinjama.

Naime, pre sedam meseci mu se, da uštedi na stanarini i pomogne mu sa decom, doselila i majka, a nedavno je počela da ga tera da počne da izlazi i tražiti neku novu ženu. Iako je insistirao da još nije na to spreman, ona je deci rekla da im “dolazi nova mama”, zbog čega su oni počeli da, kako kaže, plaču i govore da je ne žele…
– Moja majka se pre sedam meseci doselila kod nama jer joj je stanarina postala preskupa, a i meni je trebala pomoć. Pre nekoliko nedelja me je pitala hoću li se ikada opet oženiti, a rekao sam joj da neću i zamolio je da više ne priča o tome. Ipak, prošle nedelje je za doručkom pitala decu bi li oni hteli da imaju novu mamu, a ja sam joj odmah odbrusio da prestane sa tim. Kasnije mi je nasamo rekla da je ćerka njene prijateljice slobodna i kako bi ona bila super za mene; ali sam joj rekao da me ne zanima i da to ne govori pred decom – napisao je on na Reditu.

Ipak, kada je pre neki dan došao kući sa posla, devojčice su plakale, a dečak ih je tešio. Pitao ga je šta se dogodilo, a on je rekao da mu baka kaže da im uskoro dolazi nova mama, kao i da oni to ne žele… Ogorčen, muškarac je svojoj majci rekao da izađe iz njegove kuće i vrati se svojoj, ali kada je sledećeg dana došao kući sa posla, ona je opet bila kod njega i molila ga da joj da još jednu priliku.

– Rekao sam joj da je već previše puta prešla granicu i da se, budući da je još slobodan, vrati u svoj stan – ispričao je on, da bi ga kasnije, kako kaže, zbog toga brat i sestra napali.

Na kraju je upitao korisnike ove društvene mreže da li je preterao.

– Vašoj mami uopšte nije stalo do vaših osećanja i vaših granica, pa je spremna i da istraumira vašu decu samo da ostvari svoj plan – napisao je jedan korisnik, a većina se složila da nikako nije preterano reagovao i da je uradio ono što je za decu najbolje.

– Zvuči kao da si sjajan tata! – prokomentarisao je neko drugi, prenosi Miror. (objektiv.rs)