Nećete vjerovati koliko godina ima trudna Viktorija o kojoj svi bruje: Nikada nećete pogoditi!

Showbizz

Nećete vjerovati koliko godina ima trudna Viktorija o kojoj svi bruje: Nikada nećete pogoditi!

Učesnica “Zadruge 5” šokirala je javnost kada se saznalo da je zatrudnila sa Markom Osmakčićem.

Međutim, mnogi ne znaju da ova zadrugarka ima samo 21 godinu. Rođena je 23. oktobra 2000. godine.

Kada je imala samo 12 godina Viktoriju je u oltaru seoske crkve sil*vao sveštenik. Ona ga je prijavila, a nakon sudskog procesa od dvije godine sveštenik je završio u zatvoru. Roditelji su je ostavili kod babe i dede sa majčine strane kao bebu od nekoliko mjeseci. Njena majka se zaljubila u drugog čovjeka i otišla sa njim, a otac joj je bio u zatvoru. Tako su Viktoriju u selu othranili baba i deda koji su takođe imali veoma težak život.

U želji da pobjegne od svega kroz šta je prolazila Viktorija se udala sa nepunih petnaest godina za svog maloljetnog dečka. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila kćerku Miru. Međutim, odlučila je da se razvede jer brak nije bio med i mlijeko. Vratila se u selo kod babe i dede i naporno radila kako bi prehranila svoje dijete s obzirom da njen muž nije plaćao alimentaciju. Još uvijek nosi njegovo prezime – Mitrović.

Mjesec dana poslije zvaničnog razvoda na sudu, Viktorija je odlučila da uđe u rijaliti šou program „Zadruga 5“ kako bi zaradila novac za svoju kćerku i sebe. U tom periodu, njenu kćerku čuvala je njena tetka koja živi sa babom i dedom u selu. U rijalitiju, Viktorija je iznijela svoju tešku životnu priču, ušla u komplikovanu ljubavnu vezu i borila se sa teškom depresijom jer ju je sve stiglo u rijalitiju sa samo dvadeset godina.

Rijaliti učesnica Viktorija Mitrović završila je u centru skandala jer je zatrudnila u “Zadruzi” sa Markom Osmakčićem.

Viki je uradila test za trudnoću i obavijestila Marka da je test za trudnoću pozitivan. Nakon toga došlo je do prave drame, a nakon svađe koja je izbila jer su se ukućani umiješali u njihovu raspravu, odlučeno je da njih dvoje odu na Ostrvo i pokušaju da se smire i pronađu rješenje. (ekskluziva.ba)