ROĐENA SESTRA JOJ ZABOLA NOŽ U LEĐA, ŽIVOT JOJ JE PRETVORILA U PAKAO: Mogu trpeti da mi krade nakit, ali ne i TO!

Ispovijesti

ROĐENA SESTRA JOJ ZABOLA NOŽ U LEĐA, ŽIVOT JOJ JE PRETVORILA U PAKAO: Mogu trpeti da mi krade nakit, ali ne i TO!

Ja imam 34, a moj suprug 37 godina i zajedno smo već 11 godina. Imamo dvoje dece od tri i pet godina – napisala je jedna žena za The Sun

Mogu trpeti da mi sestra uzima odeću, čak i moj nakit, ali nisam ni zamišljala da će mi ukrasti muža.

Ja imam 34, a moj suprug 37 godina i zajedno smo već 11 godina. Imamo dvoje dece od tri i pet godina – napisala je jedna žena za The Sun.

Njena sestra ima 32 godine i vrlo je ambiciozna. Kaže da je prezaposlena za muškarca, a kamoli za decu. Iako su njihovi životi vrlo različiti, uvek su bile najveća podrška jedna drugoj.

– Bila mi je najbolja prijateljica. Rekla bih joj sve, na primer kako mi se seksualni život smanjuje i kako sam se bojala da me moj muž sada ne smatra privlačnom.

Vraćajući film, ne znam kako je suzdržala smeh dok me uveravala da me voli. Najviše bismo je viđali vikendom. Vodila bi nas na mesta koja si nismo mogli priuštiti. Bila sam tako glupa misleći da nas je pozvala van jer je htela videti svoju stariju sestru. Nije mi palo na pamet da je spavala s mojim mužem – nastavila je. Istinu je saznala kada je uhvatila supruga kako pakira torbe usred noći. Navodno su se sastajali tokom njegovih “poslovnih putovanja” i pauze za ručak dok je ona ostajala doma i brinula o deci. Prošlo je tri nedelje otkako ih je zadnji put videla.

– Juče sam dobila pismo od muža u kojem preti tužbom ako mu ne dopustim da vidi svoju decu, ali ne mogu podneti pomisao da odrastaju poznavajući svog tatu ološa. Moja sestra je za mene mrtva – zaključila je.

– Kakvo traumatično iskustvo, dvostruko ste izdani od strane dvoje ljudi na koje je trebalo da možete da se oslonite. Ali koliko god se vaš muž loše ponašao prema vama, on je i dalje otac vaše dece. Iako ste razumljivo ljuti, ne želite da vam zamere što ste im uskratili vezu s ocem. Osim toga, ignorisanje onih koji su vas povredili neće nužno pomoći u lečenju boli. Budite uvereni da će doći dan kada ćete se osećati spremni ponovo se baciti u život i pronaći nekoga ko vas ceni – odgovorila joj je Deidre. (espreso.co.rs)