VIKI SE OBRATILA PORODICI, NE ZNA DA JE SE DEDA ODREKAO! Zadrugarka odlučila da ABORTIRA, a sada im u emisiji uživo poručila JEDNO

Showbizz

VIKI SE OBRATILA PORODICI, NE ZNA DA JE SE DEDA ODREKAO! Zadrugarka odlučila da ABORTIRA, a sada im u emisiji uživo poručila JEDNO

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović su ponovo ušli u sukob zbog svoje novonastale situacije, a Viki se obratila porodici iako ne zna da je se deda odrekao.

– Najpametnije je da se ja očistim, jer samo mi spoj katastrofa. Dete je velika odgovornost, a kod kuće imam dete koje treba da izvedem na pravi put. Meni baba i deda pomažu, ali još jedno dete, stvarno… Mlada sam, imam vremena za sve… Meni sve ovo teško pada, jer imam taj osećaj… Da ne daj Bože, nešto nije u redu, okej je da prekinem, ali dok mislim da je sve u redu, teško mi je da mislim na to da zaustavim sve… Ne mogu toliko da idem u budućnost, ne mogu da se opterećujem – govorila je Viki.

– Ja nju sa ženske strane razumem, ali želim da kažem, juče sam naveo pet realnih stvari protiv toga… – dodao je Marko.

– Neko je rekao juče u kući, da li je možda sve ovo jer ti više ne voliš Viktoriju? – pitao je Filip.

– Biraću reči, nisam ravnodušan, nije mi svejedno, ali ohladio sam se, nije to ta emocija… Nama čovek ne može dati čašu vode da čuvamo. Naši karakteri su fatalni – odgovorio je Marko.

– Ja bih da odem sada odavde, ne mogu da slušam… Rekla bih samo svojoj porodici da sam okej i da ne brinu. A njemu bih rekla da mi na kraju krajeva i ne moramo da budemo zajedno – prekinula je Viki i izašla.

– Karakteri su nam za*ebani, porodice se ne slažu, takođe, ona je već u problemima i pod pritiskom… Da ne zaboravimo njeno dete kod kuće, koje je već iz razorenog braka, a to ostavlja posledice trajne… – nastavio je Osmalčić.

– Kad bi tako gledali, ni jedno dete ne bi postojalo – dodao je Car.

– Ako bi se desila situacija da ne može da se prekine i da mora da se rodi, ja nikada ne bih mogao da dozvolim, da ga ne vidim ili da me ne zanima… Ja znam kako je kad si mali i kad ti treba i jedna i druga figura. Nisam mogao da zamislim da nemam oca… Kada sam bio mali, prolazio sam jednim kvartom i bilo je tu nekih četvoro klinaca koji su me zastrašivali i zadirkivali… Kada sam došao kući rasplakao sam se od straha, a kad sam došao kući, tata je skočio, seo na motor, došao tamo i očitao im lekciju! Nikada me više nisu dirali. Otac me je učio da ne diram nikada, ali da meni ne sme da fali dlaka za glave! Zamisli da sam tada živeo bez oca, kakav bi bio? Ne mogu da dozvolim da moje dete živi bez oca! Ali sam svestan da mi nikada nećemo živeti zajedno i to je jasno k’o dan! Ona nije najstabilnija, nije dobro! Ona, ako mene voli, treba da misli malo i na mene! Meni je to veliko sputavanje, neki smer koji mi menja život… Ali da imam i 35 godina, da je vreme, opet bih rekao ne, ako je pogrešan izbor osobe! – govorio je Marko.

– Prošle godine sam bio u odnosu za koji sam znao da je da je teška sp*dačina… Nakon nekog vremena dolazimo do sumnje da je u drugom stanju, dobija simptome… Iako sam mislio da nije za mene, da nas nhišta ne čeka, stao sam uz nju i posvetio joj se maksimalno… Nisam želeo da budem taj koji bi uradio tako nešto, a pritom generalno želim decu… Rekao sam da je odluka na njoj, a da ću ja stajati iza toga, jer je to moje dete! To mi nije jasno, ti si srčan, kako nemaš to nešto da ti proradi – govorio je Car. (Kurir.rs/M.M.)