Zatekao ženu u zagrljaju KOMŠIJE, pa jednim potezom zapalio internet: Ova BROJKA je zapanjila ljude

Ispovijesti

Zatekao ženu u zagrljaju KOMŠIJE, pa jednim potezom zapalio internet: Ova BROJKA je zapanjila ljude

Njegove reči preko noći postale su viralne, ali nije baš lako protumačiti šta znače

Nakon što je zatekao ženu u prevari sa prvim komšijom, muškarac je ostavio poruku čije značenje ljudi ne mogu da protumače.

Jedan Britanac ostavio je poruku na Reditu kada je svoju ženu zatekao u prevari sa prvim komšijom. Njegove reči preko noći postale su viralne, najviše zbog toga što je teško protumačiti njihovo značenje.

Pre nego što je otkrio šta poručuje komšiji, muškarac je naglasio da je došao kući i zatekao ga sa svojom ženom, kao i da smatra da je njegov ton u poruci sasvim na mestu.

– Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa udatom ženom i da mi nismo u otvorenoj vezi, pa stvarno ne bi trebalo da praktikuješ ‘prljave radnje’ sa njom“ – navodi muž u poruci, ističući da potpuno razume da je čovek ponekad usamljen.

– to što si svratio na kratko, kada nisam bio kod kuće. Bilo bi lepo da mi, sledeći put kada odlučiš da to uradiš, javiš malo ranije, kako bih ti napravio mesta da se parkiraš – napisao je, a poruku završio misterioznom porukom: “Uzdravlje, broju 86”

Ovu poruku komentarisalo je hiljade korisnika. Mnogima nije bilo jasno da li je reč o ironiji ili ovom muškarcu zaista ne smeta prevara koja se dogodila.

– Ono “hej” je mrvicu kontroverzno. Malo smanji doživljaj – glasio je jedan od komentara.

“Da li si ozbiljan ili je ovo neka sprdnja?“, „Kako ovo može da se shvati“, „Meni ovo liči na pasivnu agresiju“, pisali su ljudi…

Jedan korisnik je izjavio da je on takođe Britanac, ali da ne može da shvati da li je ovo „olimpijski nivo sarkazma“ ili mu je „nešto promaklo“. (objektiv.rs)