HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! CECA ODBILA 1000 €, PA ZAPRETILA POPOVIĆU: Trebao si da mi pustiš kandidata, ali PAMTIM ja sve!

Showbizz

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! CECA ODBILA 1000 €, PA ZAPRETILA POPOVIĆU: Trebao si da mi pustiš kandidata, ali PAMTIM ja sve!

U pravom pop-folk okršaju su se našli Almir Gačić i Nikolina Perković koji su prema glasovima žirija bili izjednačeni i osvojili po 4 glasa.

Saša Popović podsetio je kako je na kraju prošlog kruga ostalo mesta koja su, između ostalog, popunili Almir i Nikolina nakon zajedničke odluke žirija.

– Mi smo se ovde dogovorili da napravimo baraž. Ostajem pri svome da nisu njih dvoje dali po glas, ja bih dala. Almir, zanimljiv program, ali nije dobro izveden. Obe pesme si vukao nazad, nisi mi delovao raspoložen za takmičenje, ako da nije bilo borbe. Nikolina, ja mislim da ovo nije straktivan program za takmičenje – dala je svoj sud Ana Bekuta koja nije glasala,

Na njeno viđenje se nadovezala Marija koja je dala glas Nikolini zbog njoj bližeg repertoara ali je smatrala da nisu bili dobri.

– Kompliment za Nikolinu, ozbiljan kompliment kada je u pitanju scena i kostim. Jedna fanstastična promena, međutim program ne – rekla je Šerifovićeva.

Za razliku od njih Ceci su se ovi kandidati dopali i jasno im je poručila da joj se sviđaju, na šta je Saša Popović odgovorio da se i ona njemu sviđa.

Ražnatovićka se našalila da joj direktor da glas, a Snežana je dobacila da je bolje 1000 eura što je ona odbila.

– Šta će mi 1000 eura, trebao je da mi pusti kandidata direktno, ali pamtim ja sve- stavila mu je do znanja.

Mili je dao oba glasa i objasnio zbog čega.

– Ja sam totalno promenio taktiku, počeo sam svojim glasovima da se ulizujem članovima žirija. Ja kad realno glasam sa svima sam u problemu, pa da vidimo dokle ću dogurati što ne znači da nećui da se okrenem na staro- odlučan je Mili što su podržale kolege.

– Od kada si došao ovde, prvi put si pametnu rečenicu rekao – dobacila je Snežana. (Kurir.rs/M.M.)