MAJA UHVATILA DEČKA U PREVARI SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Zbog IZDAJE je uradila OVO pa se našla na meti OSUDA!

Ispovijesti

MAJA UHVATILA DEČKA U PREVARI SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Zbog IZDAJE je uradila OVO pa se našla na meti OSUDA!

Maja se pohvalila kako joj je ova operaciija bukvalno promenila život!

Brazilska manekanka se nedavno pohvalila da joj je upravo operacija grudi ponovo pomogla da vrati samopouzdanje kao i da zavoli sebe.

Maja Dhurvel, plesačica i manekenka, kako se ona predstavlja, počela je da inspiriše devojke širom društvenih mreža da urade isto, odnosno da povećaju svoje grudi kako bi ponovo vraile svoje samopouzdanje.

Naime ova 33-godišnjakinja, čije je trenutno prebivalište u Londonu, je nedavno uhvatila svog dugogodišnjeg partnera u prevari sa ni manje ni više nego najboljom prijateljicom.

Pored toga, ona je izjavila, kako je tokom njihove veze doživela čak dva pobačaja, prvi u 18. a drugi u 21. nedelji. Nakon čega je po njenim rečima upala u tešku depresiju.

Međutim, odlučila je da sve preseče i ostvari svoju dugogodišnju želju, ugradila je silikonske implate čija cena iznosi 5.000 dolara, samo kako bi ponovo zavolela sebe.

“Zbog ove izdaje, podrazumevano je da sam bila ubeđena da je postojao problem u meni, zbog kog sam se osećala ružno i nepoželjno”; rekla je ona za DailyStar.

“Verovala sam da će mi silikoni pomoći u nameru da se povratim i ponovo zavolim sebe, svoje okruženje kao i posao”.

Takođe, pošto se našla na meti osuda svoji fanova, ona je dodala: “Svi govore o prirodnoj lepoti i koliko je ona zapravo prelepa, a niko ne razmišlja koliko neki nedostaci utiču na naše mentalno zdravlje, i koliko su jednostavno neke operacije neophodne”.

Maja danas inspiriše devojke širom mreža na isto, kako bi sačuvali sebe i lično poštovanje. (espreso.co.rs)