“PUŠIM JE KAD DECA ODU NA SPAVANJE”: Majka ZAREPASTILA javnost, radi to SVAKODNEVNO

Ispovijesti

“PUŠIM JE KAD DECA ODU NA SPAVANJE”: Majka ZAREPASTILA javnost, radi to SVAKODNEVNO 

Majka šokirala javnost svojim životnim stilom, izazvala oprečne reakcije!

Nikol je majka dva dečaka i na Instagram profilu otvoreno promoviše korišćenje mari*uane u svrhu opuštanja. Amerikanka koja živi sa sinovima i mužem na Floridi, šokirala je javnost otvorenim promovisanjem ove svoje dnevne rutine.

– Kada neko otvoreno promoviše da majke treba da piju vino, ali smatra sramotnim korišćenje kan*bisa – napisala je nedavno u opisu storija.

Nikol smatra da to kako provodi vreme nakon što deca odu na spavanje jeste njena lična stvar.

– Ukoliko ti prija alkohol onda pija, ali nemoj mene kriviti jer sam se vratila na osnovne stvari – poručila je Nikol, kao i da nema dovoljno majki koje promovišu na mrežama korišćenje kan*bisa.

– Dovoljno smo već osuđivane zbog postupaka koje pravimo kao majke, nemojte nas osuđivati zbog nečega što je legalizovano u polovini naše države – poručila je Nikol.

Jedna majka pružila joj je podršku.

– Radije bih bila u društvu nekoga ko je naduvan, da se malo smejemo, nego nekoga ko je pijan i agresivan – poručila je, iako je bilo i onih koji ovo nisu mogli da podrže smatrajući da koliko god je roditeljstvo izazovno i teško u nekim situacijama, nije razlog da se koristi kan*bis, posebno ne ukoliko su deca u blizini. (espreso.co.rs)