Dečko je šokirao na POROĐAJU: Devojka ispričala šta je uradio i razbesnela internet (VIDEO)

Zanimljivosti

Dečko je šokirao na POROĐAJU: Devojka ispričala šta je uradio i razbesnela internet (VIDEO)

Dok se ona mučila on se žalio da mu je WC daska u toaletu neudobna za noge

Džordžija Devero iz Australije rodila je srećnog i zdravog dečaka početkom ove godine, ali se u videu na TikTok-u prisetila se šokantnih izjava svog dečka tokom porođaja. Njen snimak postao je viralan sa više od ćetiri miliona pregleda.

Premda treba imati razumevanja prema muškarcima koji prisustvuju porođaju, deo Džordžijinih pratilaca smatra da za drskost njenog dečka ne postoji opravdanje i da je prešao granicu dobrog ukusa. Drugi su mu bili blagonakloni i smatraju da je vrlo duhovit.

Dok se ona mučila rađajući dete i ne osećajući sopstvene noge, on se žalio da mu je WC daska u toaletu neudobna za noge. Dalje je komentarisao kako jedva čeka da se odmah istušira čim sve završi, a ona se našalila: “U redu, idući put ti rađaj dete.”

Nakon što je njihov sin došao na svet, njen dečko, koji je pokušavao da pruži podršku, uzviknuo je: “Uspeli smo, dušo”, a ona ga je ispravila: “Ne, ja sam uspela.” Također joj je rekao da je dečak jako težak, a ona kaže da je pomislila kako to ona najbolje zna jer ga je 9 meseci nosila u utrobi.

Novopečeni tata žalio se kako je umoran i pospan jer je probdio celu noć, premda je ona prošla to što i on, i povrh svega trudove i bolove koji su trajali satima. Ona naravno ima i jedan, za njega kompromitujući dokaz – fotografiju na kojoj se vidi da on drema pored sina.

Neki korisnici TikTok-a ostali su zapanjeni komentarima koje joj je dečko uputio,

– Devojko, tako mi je žao. Zaslužuješ bolje – bio je jedan od komentara

– Ja sam besna – napisala je jedna korisnica.

– Tako mi je žao što nema nimalo empatije – dodao je neko.

Bilo je i onih koji su videli smiješnu stranu videa, a najviše su se šalili s tim što je on ležao u krevetu i držao bebu na jednoj od fotografija, dok ona stoji na nogama.

Džordžija je odgovorom potvrdila da je ipak ponosna na njega zbog sjajnog pristupa za vreme porođaja potvrdivši da je sve vreme pokušavao da je nasmeje i opusti kako bi joj bilo lakše. (objektiv.rs)