PAR SE VENČAO, PA SLUČAJNO NATRČAO NA FOTKU STARU 20 GODINA: Saznali su ISTINU, dotuklo ih je!

Svijet

PAR SE VENČAO, PA SLUČAJNO NATRČAO NA FOTKU STARU 20 GODINA: Saznali su ISTINU, dotuklo ih je!

Par se upoznao 2011. na fakultetu u Njukaslu gde je Ed studirao psihologiju i poslovanje, a Hajdi ekonomiju i menadžment, a nakon nekoliko godina su se i venčali

Hajdi i Ed Savit, bračni par iz Derbišira u Velikoj Britaniji, našao je staru fortografiju i otkrio neverovatnu istinu.

Naime, reč je o tome da su oni još u detinjstvu bili zaljubljeni.

Par se upoznao 2011. na fakultetu u Njukaslu gde je Ed studirao psihologiju i poslovanje, a Hajdi ekonomiju i menadžment, a nakon nekoliko godina su se i venčali.

Upoznali su se nakon što je Ed pitao Hajdi kako se koristi sušilica za veš u studentskom domu.

Nakon četiri godine veze otišli su na večeru s majkama koje su počele da pričaju o njihovom detinjstvu, a Hajdina majka spomenula je kako se Hajdi zaljubila u dečaka Eda na letovanju u Turskoj kad joj je bilo samo šest godina.

Njegovo im se ime učinilo kao neobična podudarnost, ali na to nisu obraćali previše pažnje sve dok nekoliko nedelja kasnije njena majka na tavanu nije pronašla fotografije sa letovanja 1997. U dečaku je odmah prepoznala svog zeta.

“Kad nam je majka poslala prvu fotku, bila sam zaprepašćena. Morala sam malo da prilegnem. Kasnije je Edova porodica pronašla još nekoliko fotografija. Neverovatno”, rekla je Hajdi za “Independent”.

Hajdi i Ed bili su nerazdvojni tokom celog tog letovanja i stalno su se držali za ruke, a oboje tvrde da su znali da će završiti u braku čim su se upoznali na fakultetu.

“Kad samo saznali za to, bili smo zajedno već četiri godine. Luda je ideja da se moglo dogoditi da nikad i ne saznamo”, rekla je Hajdi i dodala kako im prijatelji često govore da se radi o sudbini i da njihova priča zvuči kao scenario za film. (espreso.co.rs)