Izbacio rođenu majku sa SVADBE, a razlog je neverovatan: Kad je video šta je URADILA, pao mu mrak na oči

Ispovijesti

Izbacio rođenu majku sa SVADBE, a razlog je neverovatan: Kad je video šta je URADILA, pao mu mrak na oči

Muškarac je podelio svoju ispovest i opisao kako mu se venčanje pretvorilo u pakao

Venčanje po običaju predstavlja najradosniji i najsvečaniji dan u životu jednog para, međutim, nekada se stvari poprilično izjalove.

To je na svojoj koži osetio i jedan muškarac, a naročito njegova izabranica. Nakon incidenta, razočarani i pobesneli mladoženja je podelio svoju ispovest i otkrio kako je njegova porodica napravila skandal na njegovoj svadbi.

Naime, porodica mladoženje odlučila je da se uoči same svadbe neslano “našali” sa mladom. Nakon skandala, mladoženja je sa venčanja izbacio brojne članove svoje porodice, zato što su se, kako je ispričao, namerno pojavili odeveni u belo.

– Imam veliku porodicu. Uglavnom tetke i rođake osim mame, maćehe, polusestre i bake. Ne znam kako da ovo kažem, ali sve ove žene koje sam gore spomenuo konstantno se šale. Formirale su “klan” (toksičan) i cilj im je bio da zadirkuju svaku ženu koja pokuša da uđe u našu familiju, pre nego što bi proverile da li je dovoljno dobra za nju – ispričao je on.

Međutim, kada je došao trenutak njegove ženidbe, stvari su postale još gore.

– Brat me je tog dana upozorio šta spremaju, pa sam odmah rekao da ukoliko se neko od njih usudi da se na mom venčanju pojavi u belom, da ću ga lično izbaciti, pa čak i rođenu majku. Oni su potom rekli da nije istina šta moj brat priča, i da tako nešto nikada ne bi uradili – otkrio je on, ali dogodilo se upravo suprotno:

– Pojavile su se, jedna po jedna, na mom venčanju u belim haljinama. Sve su zamoljene da odu, a onda su počele da se komešaju i traže podršku muškog dela familije. Međutim, muškarci su bili zapanjeni, a tata je bio uz mene i u potpunosti me podržavao. Osećao sam se apsolutno užasno jer su moje venčanje upropastili ovom scenom – istakao je.

Objasnio je i kako je mlada reagovala.

– Moja supruga je bila povređena i to preko svake granice, a žene u porodici su bile besne. Jedan rođak me je kasnije na društvenim mrežama razbesneo rekavši da sam izbacio sve žene sa venčanja jer je moja žena bila toliko nesigurna da nije mogla da podnese prisustvo drugih žena na venčanju – otkrio je muškarac. (objektiv.rs)