Mališan stradao dok je igrao ŽMURKE: Našli ga u jezivom POLOŽAJU, ovi kućni aparati su bili kobni

Svijet

Mališan stradao dok je igrao ŽMURKE: Našli ga u jezivom POLOŽAJU, ovi kućni aparati su bili kobni

Dečak se najverovatnije ugušio u kupatilu

Dečak iz SAD je preminuo nakon što se zaglavio između mašina za veš i za sušenje veša dok se igrao žmurke, piše Njujork post.

Hitna pomoć je 10 juna, u petak uveče, požurila u kuću njegovih babe i dede nakon što je dete, staro između osam i deset godina, ostalo zarobljeno. On se igrao sa svojim rođacima i članovima porodice kada se se kobna drama odigrala u ovom domu u Džordžiji.

Policijski kapetan Tomas Tim Votkins rekao je da se veruje da je mali dečak, koji je poreklom iz Dževeta u Teksasu, pokušavao da se sakrije iza dva aparata kada se zaglavio između njih. Nakon što su ga tražili između pet i deset minuta, porodica ga je zatekla bez svesti i počeli su sa reanimacijom, prenosi televizija VCTV.

Medicinari Hitne pomoći nastavili su pokušaje da ga ožive, pa se dečak nakratko osvestio. Međutim, ubrzo je prestao da daje znake života i u bolnici je proglašen mrtvim, saopštila je kancelarija šerifa.

Prema Votkinsu, mališan je verovatno umro od posledica gušenja zbog položaja u kojem je bio. Na njegovom telu nije bilo nikakvih povreda.

Šerifova kancelarija je potvrdila da protiv porodice nije podignuta optužnica.

Meštani su izrazili šok zbog tragične vesti. Mnogi su se oglasili na društvenim mrežama da ponude svoje saučešće.

– Kako tragično! Molimo se da porodica pronađe neku vrstu mira u ovim najnesrećnijim okolnostima – napisala je komšinica Kristin Miler na Fejsbuku. (objektiv.rs)