NA FEJSBUKU SAM OBJAVILA DA SAM TRUDNA I KAKO ĆE SE BEBA ZVATI: A onda mi se javila zaova i počela je naša noćna mora…

Ispovijesti

NA FEJSBUKU SAM OBJAVILA DA SAM TRUDNA I KAKO ĆE SE BEBA ZVATI: A onda mi se javila zaova i počela je naša noćna mora…

Ova priča je dokaz da sreća voli tišinu. Tj. ako želite da budete srećni, nikako ne delite sa drugim ljudima najintimnije tajne

Jedna korisnica Redit sajta podelila je svoj problem sa svima i potražila savet. Evo o čemu se radi:

“Sina sam rodila pre mesec dana, a ime smo odabrali na početku trundoće. Ime je bilo spoj dve osobe kojima smo želeli da odamo poštovanje. Izuzetno nam se dopalo to ime i bilo je suđeno da ga damo našem detetu.

Još na početku trudnoće, srećne vesti sam podelila na Fejsbuku, ali i ime koje ćemo dati bebi.

Mesec dana nakon moje objave, moja zaova, koja nam nije ni rekla da je trudna, objavila je da je rodila sina i da se zove onako kako smo mi rekli da ćemo nazvati naše dete. Roditelji mog muž su je pitali zašto je to uradila, a njen odgovor je bio da se ona prva porodila, te da joj se ime dopalo i da ne vidi u čemu je problem.

Moj muž je bio zgrožen, ljut na sestru, ali ona je insistirala na tome da ima prava da svoje dete nazove onako kako ona hoće.

Ja ne želim da menjam ime koje mi se tako dopalo, pa sam odlučila da će obe bebe u porodici da se zovu isto. To sam rekla zaovi a ona se šokirala. Sada se cela porodica okrenula protiv nas i kažu nam da smo sitničavi i da se više ostavimo tog imena.

Zaova je besna, kaže da moram da dam drugo ime svom detetu jer ne ide da se obe bebe zovu isto.

Da li sam zaista grozna ili je ipak ona ta koja je pogrešila?”- pita se ova majka.

Odgovori korisnika su različiti: dok neki kažu da ima puno pravo da se ljuti na zaovu, ima i onih koji ne vide u čemu je problem.

“Ja i još četvoro bliskih ljudi nosimo isto ime i niko ne vidi problem u tome,” kaže jedan od korisnika. (stil.kurir.rs)