“VARALA SAM TE I ĆERKA NIJE TVOJA”: Šokirao se kada je čuo šta mu je ŽENA PRIZNALA NA SAMRTI

Ispovijesti

“VARALA SAM TE I ĆERKA NIJE TVOJA”: Šokirao se kada je čuo šta mu je ŽENA PRIZNALA NA SAMRTI

U šokantnoj ispovesti koju je ispričao jedan čovek, otkrio je zapanjujuće detalje iz svog bračnog života i šta je doživeo od bolesne supruge koja mu je neke stvari priznala 3 nedelje pred smrt

Jedan čovek je podelio ispovest o svom najtežem periodu života, kada su on i supruga otkrili da joj je dijagnostifikovan agresivni oblik raka i kroz šta su sve prošli. Doktori nisu imali dobre prognoze i bilo je pitanje dana kada će ona umreti. Iako je njoj tada ostalo malo da živi, provodili su svaki minut zajedno i sve vreme je bio sa njom.

Nakon 6 meseci, je ona nažalost umrla u 58. godini. Međutim, pre toga morala je da podeli sa suprugom neke tajne, koje, kako je rekla, nije mogla da ponese sa sobom u grob.

O mnogim aferama koje je imala sa drugim muškarcima, ona je svom partneru otkrila neposredno pred smrt. Razočaran muškarac je mislio da je to sve, nakon što ga je šokirala druga vest koju mu je ona saopštila. Ćerka, za koju je mislio da je rođena iz njihove ljubavi, se ispotavilo da je bila rezultat jedne od tih afera.

Bolesna žena je od supruga tražila oproštaj, jer kako je rekla, usamljenost koju je onda osećala, zbog njegovog čestog odsustva od kuće poslom, ju je nateralo na takve poteze. Iako je on svestan da joj nije pružao dovoljno pažnje i da ga je okupiranost poslom inženjera udaljila od supruge, on u ispovesti kaže da je razočaran i da je to bio strašan udarac za njega. Osećao je kao da je ceo brak bio laž. Njegove ćerke su sada odrasle i imaju svoju decu, a on se pita šta da radi.

Didr koja za britanski “San” u rubrici “Pitaj Didr” odgovara na pitanja i daje savete, rekla mu je da shvata njegovu zabrinutost i dilemu šta da čini, ali da razmisli da li je dobro da ćerkama sada otkrije pravo lice majke. Ona mu je rekla da je on takođe učestvovao u njihovom odrastanju i vaspitavao ih, ali je opet bolje da svi nju pamte po kvalitetima koje je imala. Ona ga je savetovala da se obrati lično savetniku, koji bi mu pomogao kroz terapijsko savetovanje da živi sa tim i prevaziđe problem. (espreso.co.rs)