DOBILA KAUČ NA POKLON PA OPIPALA GRBU: Počela da VRIŠTI i doziva sina kad ga je UGLEDALA

Zanimljivosti

DOBILA KAUČ NA POKLON PA OPIPALA GRBU: Počela da VRIŠTI i doziva sina kad ga je UGLEDALA

Jedna potpuno neverovatna priča obišla je svet iz američke države Kalifornije.

Amerikanka Viki Amodi iz Kalifornije žena je čija je neverovatna priča o kupovini polovne garniture bukvalno preko noći obišla svet nakon što je odlučila da detalje svog iskustva iznese u medije. Naime, Amodijeva je, kako je opisuju njeni prijatelji, jedna, pre svega odgovorna domaćica koja je za mali novac želela da dođe do komada nameštaja za svoju dnevnu sobu.

Ta želja joj se veoma brzo ostvarila nakon što je na internetu pronašla za sebe savršenu garnituru zečene boje, koje su naslednici njene preminule vlasnice što pre želeli da se reše. Oni su je zato stavili u oglase, a nakon što im se Amodijeva javila, rešili su da joj taj stari komad nameštaja ne naplate, već joj ga daju na poklon.

Viki je tu informaciju primila s velikim oduševljenjem jer je samo platila dostavu za sofu. Znala je da će joj se ona savršeno uklopiti u njen novi dom.

Međutim, Amodijeva, koja živi u blizini Los Anđelesa, bukvalno je u trenutku kada je krevet unesen u njenu kuću, na jednom od njegovih jastuka za naslanjanje primetila neobično izraženu “grbu”.

– Preselila sam se u nov stan u kome nisam imala apsolutno ništa. Želela sam da kupim polovnu sofu i oduševila sam se kada sam ovu dobila potpuno besplatno. Ali onda sam videla da jedan od jastuka ima vidno ispupčenje, pa me nije mrzelo da ga rašijem kako bih to sredila – počela je ona svoju svoju priču za lokalnu televiziju.

Kada je rastvorila jastuk, imala je šta i da vidi i zapanjila se.

– Sine, brzo, dođi da vidiš šta je ovo – prisetila se Viki kako je odmah pozvala sina i urlala u slušalicu, ponavljajući da on što pre mora da dođe do nje.

Novčanice u vrednosti od 36.000 dolara bile su u zakrpljenom jastuku, uredno složene i privezane.

– Čim je sin došao rekla sam mu da moram da pozovem čoveka koji mi je poklonio sofu kako bih mu vratila njegov novac – rekla je ta retko poštena gospođa.

S druge sgtrane, naslediniku kreveta ni na kraj pameti nije palo da bi u njoj mogao da bude sakriven toliki novac i u znak zahvalnosti poklonio je Amodijevoj 2.000 dolara od pronađene sume.

– Poštena sam i nisam se nadala nikakvom dobitku, ali taman ću od tih para kupiti frižider – otkrila je ona.

Američki mediji koji su preneli njenu priču zaključili su članke pitanjem koliko bi ljudi bilo spremno da uradi isto što i ta poštena gospođa. (espreso.co.rs)