Muškarac (19) šokirao priznanjem da je imao aferu sa 27 godina starijom šeficom: Sada mi ne dozvoljava otkaz!

Ispovijesti

Muškarac (19) šokirao priznanjem da je imao aferu sa 27 godina starijom šeficom: Sada mi ne dozvoljava otkaz!

Priznanje ovog mladića podiglo veliku prašinu na internetu

Neimenovani mladić (19) iz Velike Britanije koji radi kao agent u kol centru od septembra 2020. godine izneo je šokantne detalje o odnosu sa svojom šeficom.

Naime, on je otkrio da je sa 46- godišnjom šeficom Mičel imao se*sualne odnose, te da mu ona ne dozvoljava davanje otkaza o kome razmišlja već neko vreme.

Naime, kako kaže planirao je da napusti radno mesto već posle tri nedelje rada, ali je nakon jednog ludog noćnog provoda završio u krevetu sa svojom 27 godina starijom nadređenom. Njihova intimna veza nastavila se i naredna četiri meseca, prenosi Daily Mail.

Se*s u zamenu za lenčarenje

“Počeli smo često da se viđamo i redovno imamo se*s, mislio sam da će njoj biti drago ako odem kako ne bi zapala u probleme zbog našeg odnosa.

Ali ona želi da ostanem u firmi. Rekao sam joj da želim da odem još pre tri nedelje, ali me je molila da to ne radim i obećala da će učiniti nešto za mene na poslu kako bi mi bilo lakše”, napisao je anonimni mladić na Reditu, pa dodao:

“Mislim da se ona plaši da ako ne budemo više radili zajedno da ćemo prestati i da se viđamo, što bi zaista i bilo tako. Zato se trudi da to spreči.

Ona kaže kako ga je ona molila da ostane uz obećanje da će “pokrivati” njegovo lenčarenje”.

Sada sedim u kancelariji pretvarajući se da ceo dan razgovaram s ljudima i izgleda kao da nešto zaista radim.

Šefica odgovorila pretnjom

“Kada sam rekao da želim svejedno da odem, ona je rekla kako će reći nadređenima da nisam radio svoj posao duže vreme. Šta da radim?” pita se ovaj mladić.

Ljudi su mu u komentatrima davali podršku za otkaz, ali bilo je i onih koji su ga savetovali da ostane na poslu, već da iz cele situacije izvuče najbolje, pa tuži šeficu zbog njenog ponašanja.

“Ti imaš 19 godina, ona 46 i još ti je nadređena. To je se*sualno uznemiravanje za koje možeš da je tužiš i još od firme dobiješ novac”, objasnio mu je jedan korisnik. (stil.kurir.rs)