MUŽA VARA SA DETETOM I UŽIVA! On je generacija njenih ćerki, ali ne može da mu odoli zbog izgleda, pa se pita: Šta da radim?

Ispovijesti

MUŽA VARA SA DETETOM I UŽIVA! On je generacija njenih ćerki, ali ne može da mu odoli zbog izgleda, pa se pita: Šta da radim?

Svaki brak sa vremena na vreme uđe u krizni period, a to dovodi i do manjka poverenja i nedostatka se*sualnih odnosa sa supružnikom. Mnogi parovi u toj fazi nađu se pred ivicom pucanja jer jedno od njih, ili čak oboje, uđu u aferu.

Jedna žena otkrila je da je ušla u vezu sa momkom koji je generacija njenih maloletnih ćerki, iako je još uvek u braku koji traje već 18 godina.

Kaže da je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da njihove ćerke u poslednje vreme ne provode mnogo vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa njim:

– Ne obraća pažnju na svoj izgled, previše pije i nikada ne želi ništa da radi u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda može ne gledam sport na televiziji.

Osim toga, ni njihov se*sualni život nije dobar. Imaju se*s samo jednom u dve nedelje, subotom, a kad se završi, on samo zaspi pored nje. Nedavno se pored njih doselila nova porodica sa 19-godišnjim sinom koji izgleda veoma dobro.

– Dečak ima lepo telo i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog dana je ostao zaključan ispred svoje kuće i pitao me da li može da se istušira ​​kod mene, na šta sam pristala. Donela sam mu peškir i stajao je go, okrenuo se prema meni i poljubila sam ga.

Priznao joj je da mu se dopada od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Od tada se viđaju svaki dan. Njen muž radi do kasno, a ćerke nikada nisu kod kuće, tako da nije zabrinuta da li će je neko uhvatiti u krevetu sa detetom. Kaže da je srećna, ali ne zna šta dalje.

Deidra ju je ovako posavetovala:

– Ako se ovo nastavi, nema srećnog kraja. Možete li da zamislite šta će reći vaše ćerke? Ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne dešava sam od sebe, morate da radite na tome. Recite svom mužu da ste nesrećni i poradite na svojoj vezi. (kurir.rs)