Čim je videla šta radi DEČKO njene ćerke VRISNULA je od užasa: Mislila je da u kući nema nikoga

Ispovijesti

Čim je videla šta radi DEČKO njene ćerke VRISNULA je od užasa: Mislila je da u kući nema nikoga

Majka joj je javila šta se dogodilo i čim je stigla kući raskinula je sa svojim dečkom

Jedna žena iz Velike Britanije opisala je splet okolnosti koji je doveo do toga da otkrije da je dečko vara u njenoj kući dok je bila na putu u inostranstvu. Glavni akteri su mačka, njena majka, vodoinstalater i par uhvaćen u akciji.

– Nedavno sam otputovala u inostranstvo na nekoliko dana zbog posla, pa sam svom dečku ostavila ključeve kuće kako bi mogao da uđe i nahrani mačku koju smo odabrali zajedno kada smo ušli u vezu. Dok sam bila odsutna dobila sam poruku od vodoinstalatera koji je trebalo da uđe u kuću da nešto popravi, ali dečko mi se nije javljao pa sam nazvala mamu da ona otvori vodoinstalateru. Kada je došla, zatekla je mog dečka u krevetu sa drugom ženom – napisala je nesrećna žena u ispovesti za britanski Miror.

Njena majka je počela da vrišti na njega i rekla mu da odmah ode. Kasnije se ispostavilo i da je devojka sa kojom ju je prevario bila njihova poznanica. Majka joj je javila šta se dogodilo i čim je stigla kući raskinula je sa svojim dečkom.

Međutim, on je sve vreme zove i šalje poruke.

– U porukama me stalno pita kako je mačka i piše da mu nedostaje. Prilično sam sigurna da mu se neću vratiti, ali nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Osećam se povređeno i poniženo i ne znam kako da izađem ljudima na oči – nastavila je.

Terapeutkinja Kolin Nolan koja radi za ovaj britanski portal dala joj je savet da zadrži mačku, ali da nevernom dečku ni oprosti.

– Zvuči kao da je više zabrinut za mačku nego za vas, iako mislim da koristi mačku kako bi vam se vratio, ali nemojte se pokolebati. Neka nabavi drugog ljubimca. Razumem da se osećate poniženo i da vas je strah što drugi ljudi misle, ali sigurna sam da većina njih samo žele da ste dobro i da se oporavite od raskida – napisala je ona.

Takođe je dodala da bi iz ove neprijatnosti trebala da izvuče lekciju.

– Mogu vam reći da ćete naučiti nešto novo iz ovog iskustva i pomoći će vam da se osećate snažnije. I nemojte izbegavati ljude, izađite napolje i družite se s prijateljima. Takođe se stalno podsećajte da je i vama i mački bolje bez njega – odgovorila joj je Nolanova. (objektiv.rs)