Spremali VENČANICU za svadbu, završila u mrtvačkom kovčegu: Mladoženja briznuo u PLAČ, on je bio kriv

Svijet

Spremali VENČANICU za svadbu, završila u mrtvačkom kovčegu: Mladoženja briznuo u PLAČ, on je bio kriv

Sve je počelo vrlo zbunjujućim telefonskim pozivom, a onda je vlasnica butika otkrila o čemu se radi

Možete li zamisliti da ste već odabrali haljinu, kupili ju i spremili i onda… odjednom je nigde nema? I ne možete da je pronađete, jer je zakopana dva metra ispod zemlje.

To se stvarno dogodilo jednoj budućoj mladoj i priča je prilično dramatična i smešna. Vlasnica prodavnice za svečane haljine koja je haljinu ženi prodala našla se usred porodične drame i ispričala je svaki detalj priče na svom TikTok-u, gde je u prvi deo pogledalo više od šest miliona ljudi.

Kasia, koja ima butik u Čikagu u kojem prodaje venčanice, haljine za maturu, deveruše i majke mladenke. U poslu je od 2001. godine i preduzetnica je mislila da je sve videla, ali još jednom se iznenadila.

Sve je počelo vrlo zbunjujućim telefonskim pozivom. Bio je to mladoženja, koji je bio gotovo u suzama, pitajući ju može li da pronađe naručenu venčanicu svoje verenice i prepravi je. Situacija se činila prilično sumnjivom jer mladoženja nije znao ništa o haljini, ali je jako želeo da je preuredi. Kasiji je prvo na pamet palo da neko želi da prevari ili našali se sa njom, ali mladoženja je dao ime mlade i zapravo je pronašla dotičnu narudžbinu.

https://www.tiktok.com/@kasias_bridal/video/7111446350843153706

Kasia se tada zapitala treba li haljinu možda da prepravi, a mladoženja se zbunio. Kasia nije stigla ni da objasni što to znači kada ju je mladoženja presekao i uverio da mu treba potpuno nova venčanica jer više nema venčanicu za prepravku.

Vlasnica butika nazvala je proizvođača kako bi pitala mogu li da naprave novu venčanicu na vreme za venčanje, koje je trebalo biti pet meseci od tog poziva. Nažalost, to nije bilo dovoljno vremena, jer je haljina bila po meri, zbog čega se mladoženja tako jako rasplakao da nije mogao da govori pa se javio brat verenice.

U ovom trenutku Kasia je bila jako zabrinuta i pitala se šta se događa, pa je pitala brata je li sve u redu sa mladom i šta se dogodilo sa haljinom. Verovatno je u ženinoj glavi bilo puno misli o tome što je sve moglo da pođe po zlu, ali nije bila spremna za istinu.

Brat je započeo da objašnjava neverovatni problem u kojem su se našli, dajući kontekst o tome zašto venčanice više nema. Mlada ju je dala svojoj mami, koja ju je potom stavila u ormar koji niko drugi ne koristi kako bi haljina bila sigurna.

Međutim, kada im je baka umrla, on i mladoženja morali su da odu do ormara kako bi pronašli bakinu venčanicu, jer je ona želela da bude pokopana u njoj, budući da je njen muž pokopan u svom svadbenom smokingu.

Mladoženja i njegov brat mlade otvorili su ormar, videli haljinu koja visi i pretpostavili da je to ta venčanica koja im treba. Nisu znali da je bakina venčanica u kutiji ispod venčanice obešene u ormaru i tu koju su videli, koja je visila, su dali pogrebnom poduzeću.

Niko nije primetio da je baka obučena u novu venčanicu, jer je kovčeg bio zatvoren. baka je umrla teško bolesna, a porodica nije htela da ljudi vide kako je na kraju izgledala.

Što je još luđe, mlada nije znala, a mladoženja je pokušavao da zameni haljinu, da pritom ona ne sazna. Dve nedelje nakon pogreba majka mlade je otkrila da nema venčanice i onda se i ona uključila u priču. Sve vreme vlasnica butika je pokušavala da nadomesti pokopanu venčanicu.

https://www.tiktok.com/@kasias_bridal/video/7112151977760394542

Zbog vremenskih ograničenja i zbog toga što se to događalo na kraju pandemije, proizvođač nije mogao da napravi istu haljinu na vreme, pa je Kasia razmišljala o načinima na koje bi mogla da uzme sličnu haljinu i na njoj napravi potrebne prepravke kako bi ličila na zakopanu venčanicu. Ali, nije bilo dovoljno vremena, što je značilo da će mlada primetiti da nema venčanice.

Srećom, porodica je imala puno razumevanja i shvatila je da će mlada da primeti da haljina ionako nije ista, pa su odlučili da joj kažu šta se dogodilo i jednostavno se prepustiti njenoj milosti.

Kasiji je laknulo jer je bilo jako stresno prećutati takve informacije svojoj klijentkinji, iako su svi to radili kako bi mladu usrećili. Laknulo joj je kada ju je mlada nazvala dan nakon što je razgovarala sa majkom i mladoženjom.

Ispostavilo se da je mlada želela da haljina bude nekoliko brojeva veća jer je zapravo bila trudna. Kasia je bila srećna zbog mlade, ali budući da je haljina bila u stilu sirene, nije mogla toliko da se menja. Mlada uopšte nije bila uzrujana i rado je odabrala drugu venčanicu.

Nije bila ljuta ni zbog toga što je njena baka pokopana u njenoj venčanici. Kasia je rekla kako je mlada reagovala jako mirno i da smatra da je njena reakcija bila fenomenalna uzevši u obzir grešku koja se dogodila. (objektiv.rs)