ĆERKA NATAŠE BEKVALAC IZRASLA U NEVEROVATNU LEPOTICU: Zbog ove slike joj poručuju da je BOŽANSTVENA

Showbizz

ĆERKA NATAŠE BEKVALAC IZRASLA U NEVEROVATNU LEPOTICU: Zbog ove slike joj poručuju da je BOŽANSTVENA 

Mnogi komentari su da je lepša od majke!

Hana Ikodinović, ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, svojom lepotom privlači veliku pažnju. Izrasla je u devojčicu koja sve obara sa nogu širokim osmehom.

Hana je i te kako popularna na društvenim mrežama, a njene objave broje na hiljade lajkova, dok komentari o njenom izgledu ne prestaju da se nižu.

“Izgleda poput holivudskih lepotica”, “ima i na koga da bude ovako božanstvena”… su samo neki primeri koliko su korisnici društvenih mreža oduševljeni Haninom lepotom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša, koja trenutno sa ćerkama boravi u Grčkoj na odmoru, objavila je fotografiju svoje ćerke Hane, a mnogi naglašavaju da je ista mama.

Pop pevačica Hanu je dobila 17. marta 2007. godine u braku sa Danilom. Mlađu ćerku Katju rodila je 11 godina kasnije, 2018. godine, dok je bila u braku sa Lukom Lazukićem.

Bekvalčeva je ranije pričala da nije strog roditelj, i priznala da je petnaestogodišnju ćerku u nekoliko navrata uhvatila u laži.

– Ne smatram da sam stroga, zaista tražim minimum od svoje dece. Moji roditelji su mi dosta toga branili u detinjstvu, kada su ostala deca kretala napolje, ja sam tada morala da idem kući. Možda sam zbog toga napravila grešku s Hanom, iz želje da ne budem roditelj koji strogo postavlja granice dala sam joj više slobode – priča Bekvalčeva.

I itiče da smatra da je Hana dovoljno pametna da zna to da ceni, a ne da zloupotrebljava .

– Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla – bila je potpuno iskrena pevačica!

Da li vama Hana liču na Natašu? (stil.kurir.rs)