Dok mu je žena bila TRUDNA sagradio je TAJNU sobu: Sedam godina kasnije usledio je šok (VIDEO)

Zanimljivosti

Dok mu je žena bila TRUDNA sagradio je TAJNU sobu: Sedam godina kasnije usledio je šok (VIDEO)

Kada je njegova supruga saznala da očekuju bebu, ovaj otac je pregradio sobu namenjenu za novog člana porodice i napravio tajnu odaju za svoje dete

Postoje ljudi koji jedva čekaju da postanu roditelji, kako bi se sa svojom decom igrali i upoznavali ih sa svetom na čudesne načine. Maštoviti očevi i majke često smišljaju neobične načine da svoju decu nauče nekim vrednostima, ali i da ih zabave i aktiviraju njihove vijuge. Jedan tata iz Velike Britanije je svojom dovitljivošću i strpljenjem oduševio svet.

Naime, kada je njegova supruga saznala da očekuju bebu, ovaj otac je pregradio sobu namenjenu za novog člana porodice i napravio tajnu odaju za svoje dete. U njoj je sakrio nešto što će biti pronađeno tek godinama kasnije.

Nakon sedam godina, tom istom tati je prišla njegova šestogodišnja ćerka i zamolila ga za džeparac. Tata je pristao da joj da novac, pod uslovom da raščisti staru kutiju koja se nalazila pored prozora. Devojčica je nevoljno pristala, međutim, kada je pogledala unutra, primetila je samo neke gvozdene predmete. Polako ih je izvadila iz kutije i na dnu pronašla staru, pocepanu i nagorelu mapu, piše portal Little Things.

Sa oduševljenjem je uskliknula da ide u potragu za blagom. Ono što nije znala je da joj je već 7 godina blago bilo nadohvat ruke. Pogledala je mapu i od tate potražila pomoć, da bi se lakše orijentisala i kako bi znala gde da traži svoju pećinu sa blagom. Mama i baka su snimale i uživale u oduševljenju ove riđokose curice.

Kada su mapu spustili na pod, devojčica je ubrzo shvatila da se blago nalazi ni manje ni više nego u njenoj sobi. Otrčala je do nje i počela da ispipava zidove, ne bi li pronašla tajni prolaz. Ali zidovi nisu popuštali. Pomalo razočarana, pogledala je u tatu, koji joj je rekao da kucne o zid i proveri da li je zvuk baš svuda isti. Utvrdili su da se iza središnjeg dela zida nalazi šupljina, jer je zvuk bio drugačiji.

Tata je otišao po brusilicu, pa je uz pomoć nje u zidu napravio mali četvrtasti otvor. Devojčica je požurila da uđe, ali kada se našla u drugoj prosotoriji, ubrzo je shvatila da je ona sasvim prazna. Ili joj se bar tako činilo, dok nije bacila pogled na pod i na njemu pronašla kovčežić sa blagom.

Ciknula je od sreće i vratila se u svoju sobu, pa je žurno počela da istražuje svoj plen. Svašta se nalazilo u toj maloj kutiji, minđuše, novčići, ogrlice. Pravi zgoditak za ovu devojčicu nestašnog i znatiželjnog duha. Ovaj video možete pogledati ispod.

Tata je snimak objavio na Jutjubu, a komentari su samo pljuštali. Mnogi su pohvalili kreativnost i posvećenost tate, a neki i njegovo pamćenje, jer bi, kako kažu, zaboravili na postojanje prostorije u roku od 4 meseca. Ovaj snimak ima više od 9 i po miliona pregleda, a mnogi se slažu da je ovaj supretata nadmašio sve po maštovitosti. (objektiv.rs)