Kum nasred svadbe rekao mladi da je ZALJUBLJEN u nju: Usledio je tajac, pa potpuni PREOKRET (VIDEO)

Zanimljivosti

Kum nasred svadbe rekao mladi da je ZALJUBLJEN u nju: Usledio je tajac, pa potpuni PREOKRET (VIDEO)

Svi su mislili da to priča jer je pijan, ali je kasnije “preoteo” suprugu drugu

Zanimljiva ljubavna priča Deziri Vajt obišla je ceo svet. Naime, ova 32-godišnjakinja iz Ilinoisa u SAD-u razvela se od muža i udala za svog prijatelja Brajanta koji je bio kum njenom bivšem mužu na njihovom venčanju.

Brajant joj je tada, pred svima, rekao kako je zaljubljen u nju, piše Njujork Post.

– Sećam se prvog trenutka kada sam video Deziri. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Ona je najlepša osoba koju sam ikad video u svom životu. Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram da pronađem način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njenog dečka (sad već bivšeg supruga) i postali smo prijatelji. Volim vas oboje. Čestitam – prepričala je Deziri Brajantov govor dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na venčanju 2010. godine.

@desiree.white

We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu a

♬ Crazy – Patsy Cline

Dodala je i da je nakon njegovog priznanja u sali s 200 ljudi zavladala tišina, a njoj je bilo veoma neprijatno.

– Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji i sve su radili zajedno – ispričala je Deziri i dodala da nikada nije gajila nikakva osećanja prema Brajantu kojeg je upoznala u srednjoj školi.

Kazala je da se tačno seća njegovog pogleda kada je video u venčanici i da je tako nikada pre nije pogledao. Brajant se navodno napio na venčanju, a potom joj javno priznao ljubav. Iste večeri, Deziri je zaplesala s Brajantom. Dok su plesali, pitao je zašto mu nikada nije dala priliku.

Njegovo priznanje, Deziri je kasnije pravdala činjenicom da je samo bio pijan i nije znao šta govori. Međutim, kad je njen brak nakon godinu dana polako počeo da se raspada jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njen odnos s Brajantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

Tokom njenog razvoda bio je uz nju i tešio je, a u jednom trenutku na njeno iznenađenje je i poljubio.

– Došlo je niotkuda. Kada me poljubio… Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osećala sam se dobro i prirodno – prisetila se Vajt.

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnela je sa njihovim prvim sinom, koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. godine. Danas imaju četvoro dece i presrećni su. (objektiv.rs)