MARIJANA TRAŽI DEVOJKU SVOM BIVŠEM MUŽU: Prvo njega da NAMIRIM, pa sebi da nađem DEČKA! Evo koje uslove mora da ispunjava BUDUĆA

Zanimljivosti

MARIJANA TRAŽI DEVOJKU SVOM BIVŠEM MUŽU: Prvo njega da NAMIRIM, pa sebi da nađem DEČKA! Evo koje uslove mora da ispunjava BUDUĆA

Novinarka Kurira je jednom prilikom dobila vrlo neobičan zahtev od svoje kozmetičarke Marijane. Naime, žena se nedavno razvela i trenutno želi da živi slobodnjački život, ali je bivši muž konstantno sputava, ucenjuje decom, pa je rešila da tome stane na put i pre svega njemu nađe zanimaciju, pa tek onda da se okrene sebi.

Marijana je dugi niz godina živela sa svojim mužem u braku iz kog su dobili dvoje predivne dece, koje oboje mnogo vole i koje bi trebalo da nastave zajedno da podižu. Međutim, razvod koji je usledio Marijana je zdravorazumski prihvatila i krenula dalje, dok njen bivši muž, kako ona kaže, i dalje pati za njom, pa je besprekidno ucenjuje, materijalno, alimentacijom, a od nedavno osuđuje i raspodelu njenog slobodnog vremena.

Shvativši da prvo mora bivšem mužu da nađe devojku, koja će mu biti zanimacija i koja će mu pomoći da je preboli, Marijana se odlučila da za Kurir podeli ovu priču i napravi mali oglas u kojem će stajati svi uslovi savršene buduće devojke njenog bivšeg muža. Kao neko ko ga jako dobro poznaje, sastavila spisak uslova, ali i osobine koje žena mora posedovati kako bi bila po “standardima” njenog nekadašnjeg partnera.

Za kraj, Marijana je imala par reči za vas devojke koje ste se pronašle među uslovima.

– Moj bivši dragi je dobar čovek, blage naravi, vredan i dobar je sa decom. Nemojte se stideti, javite se u komentarima i bićete zadovoljne! Ali to nije sve – prvih pet devojaka koje se jave, dobiće gratis Trulex krpu u boji po izboru! (kurir.rs)