Žena otkrila šta je njen otac pisao MISTERIOZNOJ ŽENI: Ceo svet joj se srušio, razmatra nešto DRASTIČNO

Svijet

Žena otkrila šta je njen otac pisao MISTERIOZNOJ ŽENI: Ceo svet joj se srušio, razmatra nešto DRASTIČNO

Zahvaljujući tehnologiji, poruke koje šaljemo mogu se sačuvati i pohraniti zauvek, a za mnoge ljude to je dobra stvar. Međutim, jedna žena je doživela strašan šok kada je otvorila očev mejl i pronašla poruke koje sežu godinama unazad.

Inkriminišući mejlovi su, prema njoj, delovali kao dokaz afere. Da stvar bude gora, ona veruje da njen otac možda ima još jednu porodicu skrivenu od nje. Tvrdi da je pronašla dokaz da je slao novac i igračke deci misteriozne žene, a sada se pita ima li ona polusestru.

Obrativši se portalu Mumsnet za savet, anonimna žena je rekla da je šokirana, ožalošćena i da je ostala bez ikakve ideje što bi sada trebala da uradi.

Naime, 24-godišnjakinja objasnila je da se preselila kod roditelja tokom pandemije, jer radi od kuće i htela je da uštedi na stanarini. Sve je išlo dobro, dok se očev laptop nije pokvario, a ona mu je ponudila da upotrebi njen rezervni.

Međutim, kad je primetila da se u poslednje vreme čudno ponaša, odlučila je da istraži celu stvar, kako prenosi Miror.

– Znam da to nisam trebala da radim, ali kad je jutros izašao, proverila sam mu e-poštu. I pronašla vrlo inkriminišuće mejlove koji sugerišu da je imao aferu sa jednom damom. Moj otac je proveo svoju karijeru živeći i radeći u drugim delovima sveta pa nije nezamislivo da ima drugu porodicu – rekla je.

 Žena je dodala da je njen otac nedavno napisao kako bi voleo da tu osobu vidi u njenom “rođendanskom odelu”.

– Takođe joj se uvek obraća dušo moja, draga itd. i završava svoje poruke sa xxxxx – otkrila je u on objavi

Na osnovu poruka zaključila je da je misterioznoj ženi slao novac u nekoliko navrata, kao i igračke njenoj deci.

– Vidim da joj je slao novac. Slala je slike svoje ćerki i sada se pitam da li je ona moja polusestra?! Nikada je ne naziva svojom ćerkom. E-poruke sežu unazad više od šest godina – pojasnila je ona.

Na kraju je ćerka pitala treba li to da kaže majci.

– Zajedno su od njene 22. godine, a ona sada ima 61 – napisala je na kraju objave.

Komentari su bili preplavljeni korisnicima koji su nudili savete, od kojih su mnogi nagovarali ćerku na težak razgovor sa majkom

– Apsolutno bih joj rekla. Ona ima pravo da zna – rekla je jedna korisnica,

– Mislim da moraš da kažeš svojoj majci. Biće grozno, ali ona zaslužuje da zna. Ovo te je dovelo u užasnu situaciju pa mi je žao što ti se ovo događa – dodala je druga žena. (objektiv.rs)