ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NIKAD LEPŠA: Pokazala kako uživa u svom dvorcu, pa fotografijom oduševila javnost

Showbizz

ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NIKAD LEPŠA: Pokazala kako uživa u svom dvorcu, pa fotografijom oduševila javnost

Manuela zablistala u očevom zagrljaju!

Manuela Bijelić nedavno je proslavila svoj 20. rođendan. Od tada, ne prestaje da se pojavljuje u medijima, što ranije nije bio slučaj. Dragana Mirković decu je vešto krila od očiju javnosti, a prema njenim rečima, oni nikada nisu imali želju za javnim eksponiranjem.

Nedavno je na svoj Instagram profil, suprug Dragane Mirković objavio fotografiju sa svojom naslednicom i oduševio javnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Toni Bijelic (@tonibijelic)

Toni i Manuela pozirali su u dvorištu, ispred svog dvorca. Manuela je zablistala u uskoj zelenoj haljini, na jedno rame i pokazala da uživa u očevom zagrljaju.

Javnost nije krila oduševljenje fotografijom – “Divno. Lepa na svoje roditelje”, “Predivna slika”, “Prelepota”, “Boze sta je lepa kao andjeo da je ne ureknem” , komentarisali su pratioci.

U poslednje vreme, Toni i Dragana često objavljuju fotografije sa svojom naslednicom. Možda je Manuela ipak odlučila da upliva u javne vode. Ono što se da primetiti jeste da Draganina naslednica svaki put izgleda sve bolje.

Mnogi komentarišu da je Manuela ista Dragana s početka karijere. Sudeći po ovim fotografijama, devojka je prava lepotica. Prvačica često ističe skromnost svoje dece, kojom se posebno ponosi.

Da li Manuela zaista liči na svoju majku ili je možda čak i lepša? (stil.kurir.rs)