KADA OSJETIM GLAD POPIJEM OVAJ NAPITAK: Ceca Ražnatović otkrila kako je smršala 10 kg

Zanimljivosti

KADA OSJETIM GLAD POPIJEM OVAJ NAPITAK: Ceca Ražnatović otkrila kako je smršala 10 kg

Jelovnik Cece Ražnatović baziran je na dvije ključne namirnice.

Osim glasom, priroda je muzičku zvijezdu obdarila i lijepim licem i zanosnim tijelom. Ipak i Ceci Ražnatović se dogodilo da se ugoji čak 10 kilograma.

“Tijelo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu, izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kad sam primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bilo najveći problem”, ispričala je jednom prilikom Ceca koja je zbog hormonskog disbalansa dobila višak kilograma. Savršenu liniju Ceca je riješila da održi, ali je zatražila pomoć nutricionistinje.

“Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, prije izvjesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, prije svega, zdravije da živim! Posjetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: ‘Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu’, a ja sam uvijek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubijeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promjenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome”, ispričala je Ceca koja se navikla na nov način ishrane.

“Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vrijeme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri-četiri sata. Ali poslije je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije”, rekla je za “Hit informer” Ceca.

Jelovnik Cece Ražnatović

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija sjemenom

Ručak: Orada i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Trik savjet: Ukoliko osjetite glad, popijte čaj od đumbira jer on daje osjećaj sitosti.

Ceca se sada odlično osjeća u svojoj koži.

“Ja se svog tijela i svog lica ne stidim, to je što je. Da ja patim što nisam kao ove djevojčice, naravno da ne, ja imam 49 godina, mene publika svake subote gleda uživo, pa nisam poludjela da kažu ‘Ceca prolupala skroz, fotošopira se, ne liči na sebe’. Ja nemam komplekse, svaka godina donosi nešto lijepo, bitno je kako se osjećate i šta emitujete. Ali naravno da se njegujem, vodim računa o svom fizičkom izgledu, jer je meni važno da mi se sviđa ono što vidim u ogledalu”, rekla je pjevačica nedavno. (novi.ba)