KADA SE RODILA BILA JE CENTAR NJEGOVOG SVIJETA: Godinama odbija da vidi kćerku, sada je poznato i zbog čega

Showbizz

KADA SE RODILA BILA JE CENTAR NJEGOVOG SVIJETA: Godinama odbija da vidi kćerku, sada je poznato i zbog čega

Karijera Toma Kruza uspješno traje već decenijama, a za razliku od mnogih kolega u Holivuda, glumac je danas uspješniji nego ikada. Njegov najnoviji film “Top Gun” već je zaradio preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

I dok o njegovim filmskim u ulogama znamo sve, kada je riječ o privatnom životu on je obavijen misterijom, posebno njegov odnos sa kćerkom Suri, koju je dobio u braku s Kejti Holms.

Tokom 2000-ih bili su najpopularniji holivudski par, a javnost im je čak dala i zajednički nadimak – TomKat. Sve u vezi sa njima prodavalo je časopise širom sveta, posebno njihovo vjenčanje u Italiji kao i rođenje kćerke Suri. Ali, njihovoj ljubavi presudio je kult, kojim je Tom Kruz opsjednut, a s kojom bivša supruga Kejti Holms nikako nije mogla da izađe na kraj.

Njihov sljedeći potez bio je logičan – Kejti Holms podnijela je 2012. godine papire za razvod, a sve je to uticalo na njegov odnos sa Suri.

Od razvoda. poznati glumac nikad više nije viđen u javnosti sa Suri, zbog čega su mnogi zaključili da je prekinuo s njom svaki kontakt. Mediji su godinama izvještavali da su mu njegova religijska ubjeđenja zabranjivala kontakt sa ćerkom i bivšom suprugom jer se kosi sa načelima sajentološke crkve. I to samo iz razloga što oni nisu dio nje.

Suri Kruz danas ima 16 godina i sa majkom Kejti živi u Njujorku. Jedina razlika između nje i njenih vršnjaka je to što je od kada se rodila prate paparaci gdje god da krene.

Tom Kruz nije dobio starateljstvo nad ćerkom, kao ni brakorazvodnu parnicu, kojom je Holms dobila puno starateljstvo i koja je okončana za samo 11 dana, što je gotovo jedini slučaj kada su poznati i slavni u pitanju. Uglavnom se ovakvi procesi razvlače godinama ali poznato je da se Kejti Holms mjesecima pripremala za bjekstvo i da se pri tome jako plašila za svoju bezbjednost i za bezbjednost svoje jedine ćerke.

Iako je po sudskoj odluci Tom Kruz dobio pravo da ćerku viđa 10 dana svakog mjeseca, dobro upućeni izvor tvrdi kako je on tu mogućnost odbio iz razloga što Suri nije član sajentologije koja inače brani viđanje sa ljudima koji nisu u toj sekti. Odbio je sve kontakte s njom. Jedino čega se pridržava navodno je alimentacija koju plaća i koja iznosi 33.000 dolara mjesečno.

‘Tom nikada nije namjeravao da se otuđi od ćerke i nada se kako će jednog dana popraviti njihov odnos’, otkrio je izvor, dodavši kako je Kruz bio svjestan i priznao je da je Kejti Holms zatražila razvod iz jednog razloga – da zaštiti ćerku od sajentologije i zajednice vjernika kojima pripada njen bivši suprug.

Od tada, pa sve do sada ni Kejti, a ni njena ćerka nisu nikada ukrstili puteve sa poznatim glumcem. (novi.ba)