“Okreće mi se želudac”: Mladić sa 14 godina izgubio nevinost sa NASTAVNICOM, sada ima veliku DILEMU

Ispovijesti

“Okreće mi se želudac”: Mladić sa 14 godina izgubio nevinost sa NASTAVNICOM, sada ima veliku DILEMU

Odlučio je da pita terapeutkinju za muško-ženske odnose za savet

Mladić iz Velike Britanije tvrdi da je imao samo 14 godina kada je izgubio nevinost sa nastavnicom koja je tada imala 51 godinu, pa je mogla da mu bude i baba. Sada ga ta spoznaja uznemiruje pa shvata da se radilo o zlostavljanju.

Odlučio je da pita terapeutkinju za muško-ženske odnose za savet u okviru rubrike tabloida San “Draga Didra”

– Draga Didra, imao sam 14 godina kada sam izgubio nevinost sa svojom nastavnicom. Imala je 51 godinu. Sada imam 28 godina i nisam se osećao loše zbog toga sve dok mi se ćerka nedavno nije rodila. Tada sam shvatio da je to zlostavljanje deteta. Tada sam bio napaljeni tinejdžer i mislio sam da znam šta radim. Dugo sam bio bolestan zbog lajmske bolesti i moja učiteljica mi je pomagala da to nadoknadim. Mama nije znala ništa o tome da odlazim kod nje vikendom na dodatne časove, ali većinu smo vremena provodili imajući s*ks – napisao je on.

Mladić je zatim dodao da mu je muka od same pomisli na to i da razmatra da sve ispriča najbližima.

– Kad sada pomislim na to vreme, okreće mi se želudac. Razmišljam trebam li da kažem svojoj porodici, ali šta bi se dogodilo da kažem? Da li bi me moja devojka drugačije gledala ili bi prošlost trebala ostati u prošlosti? – pitao je on.

Savetnica mu je odgovorila da bi trebalo da se obrati nadležnima.

– Činjenica da ste počeli da razmišljate o tome pokazuje da vam je potrebna pomoć da se pomirite sa zlostavljanjem i da odlučite želite li da idete dalje. Možete u poverenju razgovarati sa službom za podršku i smernice. Nije važno što se to dogodilo pre 14 godina. Ako odlučite da želite da isterate pravdu, još uvek možete da odete u policiju i date izjavu – savetovala mu je ekspertkinja, piše San. (objektiv.rs)