Šokiralo ga je šta njegova devojka radi u KREVETU: Kada je video da ŽVAĆE sve mu se zgadilo

Zanimljivosti

Šokiralo ga je šta njegova devojka radi u KREVETU: Kada je video da ŽVAĆE sve mu se zgadilo

Zadržala je čudnu naviku iz detinjstva, koja njemu uopšte nije jasna

Jedan anonimni korisnik Redita tvrdi da je nedavno saznao za bizarnu naviku svoje devojke da žvaće čarape.

Ovaj čudan detalj o njoj je navodno spomenula njene rođaka tokom porodične večere, zbog čega se ona razbesnela. Međutim, dečko je to jednostavno video kao „glupu, nevinu stvar iz detinjstva“ i nije shvatao da ona to i dalje radi. Međutim, iznenadilo ga je koliko je počela da se brani nakon što ju je pitao zašto je to radila, moleći ga da promeni temu.

U međuvremenu je zaboravio na sve to sve dok se otprilike mesec dana kasnije nije probudio ranije i zatekao je sa čarapom u ustima. Bila je to ista čarapa koju je nosila prethodnog dana.

– Ona je otvorila oči, videla me kako je gledam i pljunula je na pod, a onda smo se oboje ponašali kao da se ništa nije dogodilo. Sada, nekoliko nedelja kasnije, pokušao sam da to spomenem. Opet je pobesnela – napisao je na Reditu zbunjeni mladić sa korisničkim imenom tshaw154.

U nastavku kaže da joj je konačno pre neki dan rekao da ako je već ljubi u usta zaslužuje da zna šta je bilo u njima, međutim to je izgleda dodatno razbesnelo.

– Ona se uznemirila i utrčala u kuću. Sišla je niz stepenice i rekla mi: “Izneću nešto o čemu ti ne voliš da pričaš ako me stalno budeš zapitkivao o tome. Iskreno rečeno, nije me briga da li ona to radi, ali želim da znam šta je razlog za ovo ponašanje i zašto odbija da me obavesti o tome. Super smo otvoreni o svemu, i to je baš van karaktera za nju – nastavio je mladić.

On se sada se pita da li greši što pokušava da razume žvakanje čarapa i obratio se korisnicima ove društvene mreže za savet. Podsticali su ga da bude pažljiv, ali su imali razumevanja za njegovu zabrinutost.

– Imaš pravo da zaštitiš svoje zdravlje, a oralna higijena je nešto jako ozbiljno. Pokušaj da shvatiš u čemu je problem nije neobično ponašanje za partnere – savetovao je jedan korisnik.

– Mislim da je problem sa kojim se suočavaš koliko posledica toga što navaljuješ. To je za nju osetljiva tema i ona je to jasno rekla. Moraš da pokažeš neke znake saosećanja i razumevanja i da joj daš do znanja daje nećeš osuđivati – predložila je oprezniji pristup druga osoba. (objektiv.rs)