ZAVIRITE U PRELEP STAN ANE NIKOLIĆ: Luksuz na sve strane, ipak jedna soba je lepša od svih drugih

Showbizz

ZAVIRITE U PRELEP STAN ANE NIKOLIĆ: Luksuz na sve strane, ipak jedna soba je lepša od svih drugih 

Iako zbog mnogobrojnih poslovnih putovanja često odseda u luksuznim hotelima, pevačica Ana Nikolić se, ipak, najlepše oseća u svom stanu u Beogradu, čijem je uređenju posvetila veliku pažnju.

Dom Ane Nikolić u luksuznom beogradskom naselju pravi je raj u kome ona i njena ćerkica Tara svakodnevno uživaju.

Ana Nikolić svoj stan u Beogradu uredila je po poslednjoj modi. U Aninom stanu dominiraju bela, roze i krem boja, te se može reći da je pravi ženski raj. Dnevnu sobu krasi kamin, a najlepši kutak u stanu je svakako soba Anine mezimice.

Prostrani dnevni boravak uređen je u luksuznom stilu sa somotskim sivim nameštajem i belim komadima od drveta.

Ana se često fotografiše upravo u stanu, pa tako sa svojim pratiocima na Instagram nalogu pruži priliku da zavire u pojedine kutke iz stana u kom živi, pa smo tako odlučili da vam izdvojimo njene omiljene prostorije koje je prikazala na svom Instagram profilu.

Jedan od omiljenijih kutaka za fotografisanje joj je prostrani hodnik u kome je ceo zid prekriven ogledalom, pred kojim često pozira u nesvakidašnjim stajlinzima, po kojima je poznata.

Svoje slobodno vreme Ana najčešće provodi u svom prostranom dnevnom boravku, gde se na udobnoj garnituri opušta.

U stanu pevačica ima i kutak za vežbanje, koje je sada sastavni deo njene rutine. Obzirom da Ana Nikolić zahvaljujući redovnim treninzima uspeva da ostane u top-formi, pevačica u stanu ima i sopstvenu teretanu sa svim potrebnim spravama, pa nije čudno što joj na vitkoj figuri mogu mnogi pozavideti, iako je mišljenje nekih da izgleda premršavo.

Ceo stan je pravila baš po svom ukusu, a jedan od najlepših kutaka definitivno je soba njene ćerke Tare, za koju je majka osmislila pravu malu bajku. Na plafonu je oslikano nebo, a cela soba u roze tonovima podseća na sobu princeze.

U galeriji opširnije pogledajte kako izgleda stan Ane Nikolić: (stil.kurir.rs)