Bilo ga sramota da kaže ženi zašto ima ZATVOR: Završio je kod PSIHIJATRA čim su mu snimili debelo crevo

Ispovijesti

Bilo ga sramota da kaže ženi zašto ima ZATVOR: Završio je kod PSIHIJATRA čim su mu snimili debelo crevo

Skrivao je svoju bolnu tajnu dokle god je mogao

Sredovečni Iračanin celo vreme je mudro ćutao dok nije došlo do kraja. Sumnjivi čepić otkriven je nakon što je 50-godišnjak stigao u bolnicu sa suprugom, koja se zabrinula nakon što je prestao da jede i počeo da pati od bolova u stomaku i od zatvora.

Čovek je nastavio uspešno da skriva ​​svoju bolnu tajnu, sve dok nije otkrivena lekarima putem CT-a. Prema članku u časopisu Clinical Case Reports Journal, muškarac je izbegao da spomene da je sam ubacio bocu u rektum zbog “srama” i “straha od svoje žene”.

Studija slučaja kaže da je umetnuo bocu tako da je dno prvo ulazilo unutra, kako bi gornji deo koristio kao držač za izvlačenje, ali kada je došlo vreme za to, predmet je ostao zarobljen u čovekovom debelom crevu.

Lekari u bolnici Imam Homeini u Sariju nisu spomenuli zašto se točno boca tamo zaglavila, ali su rekli da iza ovakvih situacija obično stoji s*ksualno zadovoljstvo. Takođe je poznato da je muškarac imao istoriju bolovanja od depresije.

Hitno je odveden na operaciju kako bi mu uklonili bocu iz debelog creva. Hirurzi su uspeli polako da izvuku bočicu napolje bez oštećenja creva. Nesrećni avanturista je tri dana kasnije otpušten i upućen na psihijatrijsko lečenje.

Muškarac se navodno vratio u normalu i nije imao problema. Prema medicinskim stručnjacima, slični slučajevi zabeleženi su kod muškaraca širom sveta u dobu od 30 do 40 godina. Ostali predmeti izvađeni iz anusa uključuju sijalice, boce, palice, sprejeve za telo, razne posude… (objektiv.rs)