Žena odjurila u toalet, a onda je nešto ŽIVO krenulo da izlazi iz nje: Videla je NOGE u WC šolji

Ispovijesti

Žena odjurila u toalet, a onda je nešto ŽIVO krenulo da izlazi iz nje: Videla je NOGE u WC šolji

Prethodnu noć je boleo stomak, da bi je sledećeg jutra “poteralo”, ali nije imala pojma da će se ovo dogoditi

Britanka koja je mislila da je boli stomak saznala je da se porađa tek kada je videla dve male noge kako vire iz WC šolje.

Stjuardesa pripravnica Lusi Džons je ignorisala problem nakon što se loše osećala u martu, misleći da je u pitanju menstrualni bol. Ali dok je sledećeg jutra bila u krevetu, 22-godišnjakinji se stomak „prevrnuo“ i ona je odjurila u toalet.

Tamo je čula da je nešto palo, pogledala dole i otkrila bebu za koju uopšte nije znala, piše Miror.

Uplašena majka iz Bristola koja je prvi put rodila tvrdi da nije imala pojma da je trudna s obzirom da nije imala simptome trudnoće, svakodnevno je uzimala pilule za kontracepciju i još uvek je imala menstruaciju.

Zanimljivo je i to da tvrdi da se ispostavilo da je bila na lekarskom pregledu u osmom mesecu trudnoće, ali su dva testa tada bila negativna.

Novopečena majka je rekla da je radila 70 sati nedeljno, često pila i izlazila po klubovima oko 15 puta tokom trudnoće, čak i samo tri dana pre nego što se porodila.

Uprkos tome što je njena sada četvoromesečna ćerka Rubi „čarobno” stigla bez prethodnog obaveštenja, Lusi je rekla da ništa ne bi promenila .

– Nisam imala stomak, nije mi bilo muka i imala sam menstruaciju svakog meseca. Uradila sam dva negativna testa na trudnoću zbog mog novog posla kabinskog osoblja. Morala sam da ih uradim zbog toga. Bila sam u osmom mesecu trudnoće kada sam otišla na lekarski pregled i uradila testove na trudnoću. On [doktor] mi je pritiskao ceo stomak i ništa nije posumnjao. I dalje sam uzimala pilule. Pila sam ih svaki dan i to zadnjih šest ili sedam godina – kazala je ona za Miror.

Lusi tvrdi da je posle Božića počela da nosi za broj veću haljinu, ali da se brzo vratila na staru veličinu. Tu promenu je pripisala prazničnom “prežderavanju”.

Ona kaže da je noć pre porođaja boleo stomak, ali da nije ni posumnjala šta će se desiti sledećeg jutra.

– Imala sam bolove u stomaku i leđima prethodne noći, ali menstruacija je trebalo da dođe krajem nedelje, pa sam ih tome pripisala. Probudila sam se ujutru, okupala se i mislila sam da ću prespavati bolove pre nego što se vratim na posao. Bila sam u krevetu oko 45 minuta i osećala sam se kao da mi se stomak prevrnuo, to je jedini način na koji to mogu da opišem. Osetila sam kao da moram da obavim veliku nuždu. Otrčala sam u toalet i sama rodila ćerku u WC-u kod kuće. Čula sam tresak i pogledala dole, a iz toaleta su virile dve noge – opisala je ona neverovatan prizor.

Lusi kaže da je umotala ćerku u peškir i stavila je u sudoperu, da bi zatim zvala roditelje koji su došli za 10-ak minuta. Oni su usput pozvali Hitnu pomoć.

Beba je bila zdrava i težila je oko 3,2 kilograma, ali je svuda po kući bilo krvi jer je Lusi u panici pokidala pupčanu vrpcu dok je unezvereno potrčala da se javi na telefon.

Majka nije spomenula da li zna ko je otac bebe. (objektiv.rs)