Beograđanki Marijani na SVADBI prišao konobar, a onda je oblio hladan znoj: Sve je počelo sa 200 dinara

Ispovijesti

Beograđanki Marijani na SVADBI prišao konobar, a onda je oblio hladan znoj: Sve je počelo sa 200 dinara

Prvi šok usledio je odmah na ulazu

Odlasku na svadbena veselja ljudi se većinom raduju jer uživaju uz drage ljude, muziku, hranu i piće. Međutim, jedna Marijana iz Beograda otišla je na svadbu kod svoje poznanice i prošla kao “bos po trnju”. Njena ispovest će šokirati sve.

Naime, Marijana je pozvana na svadbu poznanice, a kako mlada živi na visokoj nozi dugo se razmišljala šta pokloniti mladencima a da se ne osramoti, ali i šta obući za takvo društvo. Kako je zaposlena sa prosečnom platom, odvajala je novac nekoliko meseci ranije i kada je došao dan svadbe, obukla je svoju novu haljinu, ponela luksuzan poklon i uputila se u jedan poznati prestonički klub u kom se veselje organizovalo zajedno sa još pet prijateljica.

Prvi šok usledio je odmah na ulazu. Na vratima ih je dočekala devojka koja im je objasnila koji je sto za koji treba da sedne ali i gde da ostavi jaknu. Ništa ne bi bilo neobično da Marijana nije ostavila jaknu, a momak koji čuva garderobu zatražio 200 dinara!

– Jasno mi je da se čuvanje garderobe naplaćuje u noćnim klubovima ali da se naplaćuje na svadbama, još nisam čula. Nema veze, hajde za 200 dinara neću propasti. Sigurno nisu mladenci to želeli, sigurno je takav uslov od strane lokala – ispričala je Marijana.

Smestili su ih za sto i odmah poslužili piće. Devojke su želele da se opuste pa su u startu uzele po koju čašicu alkohola. Uživale su uz muziku i super se provele. Međutim, kada je došlo vreme da se krene kući usledio je “hladan tuš”.

– Pozdravile smo se sa mladencima i spremale da krenemo, u tom trenutku prišao nam je konobar. Zamolio nas je da naplati račun, a mi smo se šokirane pogledale. Prebledela sam, nisam mogla ni da pomislim da sam došla na svadbu, donela poklon i da platim čuvanje jakne i piće koje sam popila – rekla je ona.

Kada im je konobar dao fiskalni račun, na njemu je stajala vrednost od 17.800 dinara za sve ono što su njih 6 popile to veče.

– Pogledale smo se, pogledale mladence pa ljude okolo. Onda sam shvatila da za još jedan sto stiže račun i da ne sanjam. Šta ćemo, uhvatili smo se za novčanike i nekako prikupile sumu koju nam je konobar tražio. Izletele smo napolje bez reči. Neko vreme ni jedna nije mogla da progovori od šoka koji smo doživele – rekla je Marijana.

Nakon svadbe javila joj se mlada koja se zahvalila za prisustvo i predivan poklon, luksuznu sliku koja će, kako joj je rekla, sigurno krasiti njihovu dnevnu sobu, ali o ispostavi računa nije rekla ni reč.

Šta biste vi uradili da ste u situaciji u kojoj se Marijana našla? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)