EFEKAT ĆE VAS ODUŠEVITI: Stavite tabletu za mašinsko pranje suđa u vašu wc šolju i gledajte šta će se desiti!

Zanimljivosti

EFEKAT ĆE VAS ODUŠEVITI: Stavite tabletu za mašinsko pranje suđa u vašu wc šolju i gledajte šta će se desiti!

Tablete za pranje posuđa su izuzetno svestrana sredstva za čišćenje koja će vam biti korisna čak i ako nemate ovaj uređaj.

Malo ljudi zna, ali se mogu uspešno koristiti za uklanjanje lošeg mirisa i tvrdoglave prljavštine u toaletu.

Ovo nije šala!

Čišćenje toaleta često je pravi izazov. Kada VC šolja požuti i tradicionalne metode ne uspijevaju, posegnite za proizvodom sa posebnim zadatkom. Stavite tabletu za mašinsko za pranje sudova u toaletu i sačekajte da se rastvori. Nakon ovog vremena, temeljno očistite cijelu površinu. Prljavština će nestati zajedno sa neprijatnim mirisom.

Ako je vaš toalet izuzetno prljav, sačekajte nekoliko sati i počnite sa čišćenjem. Možete čak i ostaviti tabletu za mašinu za pranje suđa preko noći.

Za šta možete koristiti tablet za pranje suđa?

Kao što smo spomenuli na početku, tableta za mašinu za pranje suđa ima mnogo više upotreba od originalne. To je univerzalni proizvod koji vrijedi imati kod kuće. Uz njegovu pomoć možete, na primjer, očistiti mašinu za pranje veša. Samo ubacite jednu ili dvije tablete i uključite je (najmanje 60 stepeni Celzijusa). Naravno da unutra nema odjeće. Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise iz mašine za pranje veša i temeljno očistiti bubanj. Takođe će ukloniti preostali kamenac.

Tableta za mašinu za pranje suđa takođe će vam pomoći da očistite izgorjelo posuđe ili očistite rernu. (novi.ba)