MLADA NAPRAVILA SCENU ZA PAMĆENJE NA DAN VENČANJA: Svi su gledali šta je uradila DEVERUŠI, ŠOK

Ispovijesti

MLADA NAPRAVILA SCENU ZA PAMĆENJE NA DAN VENČANJA: Svi su gledali šta je uradila DEVERUŠI, ŠOK

Moje su deveruše to jako dobro znale i haljina je visila na sigurnom mestu u sobi

Zamislite da ste proveli sate spremajući se za svoje venčanje i kad ste napokon gotovi i srećni sa svojim izgledom, neko vam prolije crno vino po unikatnoj venčanici koju ste dobili od pokojne mame… A baš se to dogodilo mladoj s Reddita koja je napisala:

“Udala sam se pre mesec dana. Moja haljina je bila duga i čipkasta haljina koju je i moja mama nosila na svom venčanju. Umrla je pre dve godine pa mi je haljina bila jako važna, a imala sam i plan da je sačuvam od bilo kakvih oštećenja jer bih je nosila samo na venčanju, a za prijem bih se presvukla u ležerniju”.

Zato kad je bila u njoj nije, kaže mlada, ni jela ni pila ništa osim vode i stalno je bila unutra; a iako obično nije toliko pažljiva, ne bi prežalila da je uništila maminu haljinu.

– Moje su deveruše to jako dobro znale i haljina je visila na sigurnom mestu u sobi. Na dan venčanja sam otišla nešto da proverim, a one su ostale sobi i kako su mi rekle, otvorile flašu vina. Natočile su u čaše i počeli da šetaju okolo proveravajući sobu, a jedna od njih, Ana, htela je izbliza da pogleda haljinu – priča.

Zato joj je prišla jako blizu i počela da dira čipku kad joj je nekako skliznula ruka koja je držala čašu i vino se prolilo po donjem delu haljine.

– Kad sam došla gore, rekle su mi što se dogodilo, a ja sam počela da plačem. Ona je zvala nekoliko profesionalnih čistačica, no rekle su da nema šanse da se to očisti pre venčanja – kaže. Tad je, priča, postala jako ljuta pa je pitala Ann što je radila držeći crno vino tako blizu njene vjenčanice, posebno znajući koliko je ona sama na nju pazila.

– Rekla je da to nije tako velika stvar jer sam ionako planirala da nosim haljinu, pa se i tako mogla oštetiti – priča, pa joj je odgovorila da želi da ode s njenog venčanja.

Na kraju se, kaže, udala u haljini koju je planirala da obuče za prijem, a još su je ostale djveruše zadirkivale jer je izbacila Anu zbog nenamjerne greške.

– Mislite li vi da sam preterala? – pitala je na Redditu, gde se većina čudila devojkama koje s crnim vinom šetaju oko venčanice.

– Zašto? Zašto biste šetali okolo s čašom vina pored bele vjenčanice koja još ima takvu sentimentalnu vrednost? – pitali su se. (espreso.co.rs)